luni, 27 iulie 2009

Iris la Peninsula

more for the crowd there...prima aparitie pe scena a lui Cristi M. dupa operatie si transplant, July Morning in romaneste...25 iulie 2009 Tg Mures...

sâmbătă, 25 iulie 2009

Scream for Me Tg Mures...

and now for something completly different...:-)
Nine Inch Nails and Primal Scream in Tg Mures, here we go...

vineri, 24 iulie 2009

Steve Lukather live in Becker Brau

stiam eu de ce nu vreau la Becker Brau, se stricase aerul conditionat si a fost horror, Sauna mortii, dar Lukather si-a dat silinta in oceane de transpiratie, rosu la fata, si trupa a fost extrordinara, mai ales bateristul, un negru urias care batea ca o caracatita, Carlito by name. A cintat de la el, de pe noul album, Everchanging Times, How many Zeros, stilul Toto, Hero with a 1000 Eyes, Song for Jeff (excelent omagiu pt chitaristul meu favorit si prietenul lui Jeff Beck), Stab in the Back, coveruri Jimi Hendrix (Red House) si la bis Pink Floyd (Shine on You Crazy Diamond, da, Oana, Floyd !!!). Ca de obicei am ramas fara baterie dupa primele 2 piese, dar alea le-am pus pe youtube si iaca si poze....














nu stiam ca a cintat ca session man si pe Thriller al lui Michael Jackson, el cu Jeff Porcaro si Steve Procaro pe Human Nature (compusa de Steve, pe care o cinta si Miles Davis !), si la Alice Cooper (From the Inside, Trash), si la Warren Zevon pe The Envoy si sute de alte chestii, so legendary man, good live, bad club, cu berea nefiltrata scumpa care nu mergea de nici o culoare, too hot, ar fi mers mai bine la Hard Rock Cafe)




Everchanging Times (title track of new album, piesa 2)


How many Zeros (piesa 3, also on new album)

Terje Rypdal in Garina



filmuletzle de la Garina!
am tras mai intii de departe si cind m-am apropiat n-am mai avut baterie, din cauza intirzierii organizarii n-a cinatat decit o oara, fuuuuck !
Terje Rypdal intro & first piece at Garina Jazz Festival 2009, in the mountains of Romania, 5 min from very far. Beacuse they were late and he had a plane in the morning the set was only 1 hour, but what an hour !!!




Rypdal de aproape dar doar 45 de sec, the guy is legendary (ca look un pic de Timothy Spall ?)

miercuri, 22 iulie 2009

Faith, No More

cu o zi inainte de concertul de la Bucuresti (15 august), Faith No More cinta la Burgas, pe plaje la un festival de 3 zile , un fel de zilele orasului, da, bulgarii as always mai tari ca noi. Macar la ei Foreigner si-au anulat concertul, si au cintat si in 2007, la noi moca, vine Morcheeba la Fratelli si se impinzeste orasul cu afise de tip mafiot!
Asa ca am intrat si eu un pic pe situl Faith No More, dude, I'm psyched, trupa asta nu mai exista de 11 ani si m-am apucat sa ascult piese pe care nu le-am mai auzit demult, Epic, Falling to Pieces, The Real Thing, We Care a Lot, they totally ruled ! Eclectic si Mike Patton nuts !
Citeva poze mai speciale din turneu, inceput unde altfel decit la...

...Brixton Academy !

Oxygene in Milan (fara legatura cu Jean Michel Jarre)

matriosti cu FnM la St Petersburg, Simpsonstyle

si un quote chul: True sleep only comes with death !

I'll Sleep When I'm Dead (in Girina)






ill+sleep+when+im+dead+4+(i+woke+up+but+im+still+dead...but+i+got+an+ac-dc+tshirt)
sau vezi FnM:
True sleep is only in death TM

the dog I would've taken home (Garina)

actually in Horezu !!! looks like a foxterrier, eats plums (corcoduse) or at least catches them, my hearts is with you, brother ! MICKEY WOULD'VE LOVED HIM TOO !



marți, 21 iulie 2009

PIctures from Garina XIII


go(l)dzillalin infinity (Tg Jiu)

John Abercrombie 1

John Abercrombie 2

three amigos de hatzegana (5 %vol.)


Garina stage

Five storks


Absolut P*l^

raining bus nah nah not so magic bus

Terje Rypdal

Terje Rypdal Trio-basistul looks like Lemmy Kilmister


blue de Garina

sarmisegetuza

the Raven from Sarmisegetuza

Låt den rätte komma in

twisted sisters -cheeky girls (in Horezu)


El ataque de los muertos sin ojos

Garina Moods



Ze Good Ze Bad and Ze DM (all ugly)

For Whom the Bells Toll