marți, 20 martie 2007

misc: Laibach, B-estival, Alice Cooper, S.King, Macy si Edmond, Popisteanu si Timur

19 februarie 2007
o sa mai revin cu Laibach, vizual extraordinar, totul se poate contoriza dupa cum a fost split screen/ul la Italia, intr-o parte Pasolini cu Salo, in cealalta Fellini cu La Dolce Vita...la Alle Gegen Alle m+am simtit ca-n Germania. Mi+am luat tricou, vroiam insigna cu Volk, frumoasa, fina, discreta, cu un v ca un watt, dar s-au terminat si mi+am luat bere.

am autograf de la trupa, adica de la reprezentanul media, ca ei se feresc de orice, cu fitze, "nu credem in individuallitate", asa ca, pe pass scrie frumos caligrafriat, Laibach...

La Bucuresti se face B-estival, ultimele 3 zile din iunie.

Vine Marilyn Manson, pentru a treia oara la noi Faithless si aia care cinta Supergirl. Acum aud/citesc ca vine si Alice Cooper, cica sa cinte in deschidere la Manson. Cred ca e doar un zvon, dar daca e asa, rusine, pfui, daddy Alice la bastard son, MM ? Daca vine Alice, n-o sa aibe scena lui (io l-am vayut in Dragontown), ci una de festival. Care se va tine la romexpo. Asah, si cu Rolling Stones s-a mai linistit treaba.

ma uit la Nightmares si Dreamscapes dupa Stephen King. Si e mai bun decit Masters of Horrror sezonul 2.

si m-am uitat la Filmul lui Stuart Gordon, Edmond. Cu William H. Macy. Dupa piesa lui Mamet. Dark. NU ma asteptam la actul 3, ci mai mult la un After Hours mai gotic si kafkian. Mare lucru, a ajuns Gordon in arthouse. F bine, cel mai bun episod din MOH 2 a fost al lui, cu The Black Cat, dupa EA Poe. Si cu Jeffrey Combs, urias actor subevaluat, in rolul lui Poe. Combs apare si in Edmond, dar nu+l recunosti, e un camatar cu accent ovreio+german intr+un pawn shop din New York. Macy o sa apara si in noul re-animator al lui Gordon, House of Re-animator, care suna mai mult a satira politica, el e presedintele SUA. ah, si prietena Bai Ling e strippera la peep show, ti se strepezesc dintii. Are peruca movulie si pare topless si da o noua relpica cult, gen eat F***** cookie. Take out your d*** sau take your d*** out. Nu mai stiu, c+am fost emotionat.pe Macy l+am vazut apoi, cu totul altfel la King, in Umney's Last Case. Unde era detectiv de noir, incremenit in Los Angeles 1938, dar de fapt era peronajul creat de un scriitor (tot Macy). Starnger than fiction, mai bun asa, dar nu mi+a placut finalul. Macy mi se pare limitat, bun in dialog smecher dar va ramine pentru mine Jerry Lundegaard din Fargo.

am scris articole pt noul re:publik. O sa fie un grupaj cu guilty plesure movies, adica "placeri vinovate". AM scris o tona, nehotarit ce film sa aleg. Pina la urma lor le+am dat despre Gunmen al lui Deran Serafian. Se plingeau ca scriu in anglo-romana. Adica "guilty pleasures vin ca double bills Guilty plesure-urile vin în double bill-uri. Sau în cohorte, cum s-ar zice în Exorcistul, „they are Legion”. O in romaneste vine, Placerile vinovate vin in perechi. Suna a invitatie porno. O sa pun pe blog outtakes.

asha, shi

Britney Spears s-a tuns zero. probabil in semn de respect fata de ANS (Anna Nicole Smith). Ultra, ca mega a fost deja.

&

Maria Popistasu, prima actrita romanca la Shooting Stars la Berlin, o sa joace probabil cu Morgan Freeman si James Mc Avoy in primul film americn al lui Timur "Nochnoy Dozor" Bekmambetov , Wanted, dupa un roman grafic. O rusoaica, killeritza, Masha.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu