marți, 20 martie 2012

Hugo in 3D-proiectie exclusiva in Romania la B-est !!!

Communique extra-ordinaire B-est:
Proaspat castigator a 5 premii Oscar, HUGO, cel mai recent film semnat Martin Scorsese va fi proiectat in exclusivitate in Romania in cadrul celei de-a 8-a editii a Festivalului International de Film Bucuresti, prin amabilitatea distribuitorului roman, RoImage.

Hugo, primul film 3D al lui Scorsese, este ecranizarea romanului The Invention of Hugo Cabret, publicat de Brian Selznick in 2007. Apreciat de critica drept „diferit de orice alt film pe care l-a facut vreodata Martin Scorsese si, in acelasi timp, poate ca cel mai apropiat sufletului sau” (Roger Ebert – Chicago Sun-Times), „exact filmul 3D pe care l-ai astepta de la autorul Taurului furios” (Manohla Dargis – The New York Times) sau „o cascada de miscari perfecte, cu sute de actiuni genial calibrate” (Lisa Schwartzbaum – Entertainment Weekly), Hugo reprezinta o declaratie de dragoste facuta de Scorsese cinematografiei, in general, si lui Georges Melies, unul dintre pionierii cinema-ului fantastic, in particular, o declaratie cu atat mai speciala si mai fascinanta cu cat este rezultatul celei mai avansate tehnologii 3D a momentului. Filmul, care reuneste in distributie monstri sacri (Sir Ben Kingsley si Sir Christopher Lee), character-actors de renume (Ray Winstone, Sacha Baron Cohen, Michael Stuhlbarg, Emily Mortimer) si tineri aflati, mai mult sau mai putin, la inceput de cariera (Asa Butterfield si Chloe Grace Moretz), este o experienta cinematografica singulara si, probabil, irepetabila.

Hugo va fi proiectat in versiune originala, 3D si nesubtitrata, in data de sambata, 24 martie, la ora 17:00, la Movieplex – Plaza Romania. Intrarea se va face pe baza de bilet. Jurnalistii acreditati la festival vor avea accesul gratuit in limita locurilor disponibile.
****
Atentie, rezervati-va/cumparati-va din timp bilet !!!! si cei care l-au vazut de pe net, c'mon....Din cite am inteles -pentru ca am asteptat sa-l vad- este cel mai frumos film 3D facut pina acum !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu