miercuri, 11 decembrie 2013

Jarboe diseara la Control !

Miercuri 11 decembrie, Control gazduieste showul artistei americane Jarboe, fosta membra a trupei SWANS. Proiectul cu care s-a lansat intr-un turneu international in toamna acestui an, o aduce pe scena alaturi de P. Emerson Williams intr-un performance experimental seducator.

Jarboe a fost membra a trupei Swans până în 1998. Dincolo de proiectele pe care ea le-a desfăşurat cu Michael Gira, Jarboe s-a lansat intr-o cariera solo fascinanta, la care adaugam numeroasele ei colaborari cu muzicieni, artisti plastici si nume interesante ale universului foto-video international. In toamna acestui an artista a pornit intr-un turneu alaturi de P. Emerson Williams, muzician si artist plastic cunoscut prin prisma proiectului sau avangardist si ocult Choronzon, inclus in zona black metal.
In prezent, performance-urile lui Jarboe sunt melodice, o voce incarcata de emotie si acorduri in stilul "unplugged" rock de chitara . In concertele din acest turneu mondial regasesim piesele incluse pe albumul DREAMS ( 2013) produs independent, cat si din seria INDEMNITY, lansat pe vinyl, in septembrie, de Burning World Records (Netherlands).

Intrare: 30 lei.
Biletele se gasesc doar la intrarea in club, in ziua evenimentului.
Sala Berlin/ Club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4
www.facebook.com/clubcontrol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu