luni, 10 martie 2014

Dream Theater din nou la Bucuresti !

communique:
Dream Theater, una dintre cele mai bune trupe de progressive rock, revine după 12 ani în România. Concertul va avea loc pe 28 iulie, la Romexpo, show-ul făcând parte dintr-un amplu turneu, intitulat “An evening with Dream Theater - Along for the Ride Tour 2014”. Conceptul show-ului este de a introduce fanii în lumea Dream Theater, purtându-i într-o incursiune muzicala ce va cuprinde toate hit-urile trupei.
Bilete:
Accesul publicului la concertul Dream Theater de la Romexpo se va permite de la ora 18.30, iar show-ul va începe la ora 20.00. Din respect pentru public și pentru ca fanii să experimenteze cu adevărat show-ul Dream Theater, organizatorii au scos în vanzare un număr limitat de bilete, la trei categorii de preț:
VIP (300 de bilete cu loc) - 460 de lei
Golden Circle (2000 de bilete) - 220 de lei
Normal Circle (8000 de bilete) – 140 de lei
Biletele se vor pune în vânzare marți, 11 martie, în rețeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro.
Evenimentul “An evening with Dream Theater – Along for the Ride Tour” în Romania este organizat de Phoenix Entertainment.

Concertul de la Arenele Romane din 2002 a a aprut si oficial pe dvd: Bucharest, Romania – 7/4/02 !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu