joi, 27 noiembrie 2014

Toto la Bucuresti in 2015 !

You're not in Kansas anymore !
o veste buna pentru cei care ii mai stiu pe Toto, nu sunt de acord ca 95 % din planeta a auzit de vreun proiect cu ei, dar sunt de vazut. Cam tirziu dar...live sunt jazzy si prog, mai mult ca pe discuri...More like musician's band ! Cam scumpe biletele tho, si cine stie ce o mai fi prin live rockland vara viitoare...
Chitaristul Steve Lukather a fost la noi live in iulie 2009, pe o caldura infernala, la fostul Becker Brau.
povestea aici...
pentru mine TOTO sunt legati de Dune al lui David Lynch, pe care l-am dat la Cinemateca Patria si Dracula la aniversarea de 30 de ani :), dar si de Pamela, Rosanna, Africa si nah, Hold the Line !
Doua zile dupa ce au anuntat concertul Black label Society la Arenele Romane, Phoenix Entertainment prezinta un nou show:
communique
LEGENDARA TRUPA TOTO VINE ÎN PREMIERĂ IN ROMANIA
După o aşteptare îndelungată, iubitorii de muzică bună vor avea în sfârşit şansa de a-i vedea pe Toto live, în concert pentru prima dată în 2015, pe 27 Iunie la Sala Palatului.
Puţine grupuri din istoria muzicii înregistrate au reuşit individual sau împreună să marcheze cultura pop aşa cum au făcut-o cei de la Toto. Hit-urile care au fermecat generaţii întregi vor transforma seara de 27 Iunie într-o experienţă unică, Toto fiind recunoscuţi pentru performanţele lor live impecabile. Cei prezenţi se vor delecta cu piese celebre precum: “Hold the Line”,”Africa”,”Rosanna”, “I won’t hold you back”, “Georgy Porgy” si multe altele din bogatul lor repertoriu de piese legendare. Lucrând într-o varietate largă de proiecte, amprenta fiecărui membru al trupei poate fi ascultată pe un număr impresionant de peste 5000 de albume care însumate le-au adus vânzări de jumătate de miliard de copii in intreaga lume. De asemenea, performanţele lor nu au trecut fără să fie recunoscute de către NARAS (Naţional Academy of Recording Arts and Sciences), primind nu mai puţin de 225 de nominalizări la premiile Grammy. Ca trupa, Toto avândut 35 de milioane de albume şi chiar şi în prezent continuă să umple până la refuz stadioane şi săli de concerte în întreagă lume. Aceştia reprezintă un simbol incontestabil al culturii pop şi sunt printre puţinele trupe care şi-au păstrat stilul original,în ciuda tuturor schimbărilor din curentele muzicale, bucurându-se de-a lungul a celor 36 de ani de carieră de o vastă baza de fani din toate generaţiile. Nu este deloc exagerat să spunem că 95% din populaţia de pe glob, a auzit cel puţin un proiect în care este implicat unul dintre membrii Toto. 

Phoenix Entertainment va invită să participati la un show incredibil care va marca cu siguranţă istoria concertelor din ţară noastră. 
Biletele se găsesc în reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro la urmatoarele preturi:
VIP - 450 lei
Cat 1 – 315 lei
Cat 2 – 225 lei
Cat 3- 171 lei
Cat 4 - 121,5 lei
*
iata un concert cu Toto destul de recent (7 years, nah, dar din Paris si nu Texas :)

6 comentarii:

  1. Anticipez un communique pe la sfârșit de primăvară : due to lack of interest and poor ticket sales....sunt rău ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Arch :), u dig ? io de data asta zic ca nu. Poate ieftineala eventual. E Sala Palatului si Toto are multi fani pe unde nu ai banui, dupa cum am zis e "a amusician's musicians band". Nu e event tip British Legends si nu a mai cintat in Romania ! In plus showul ar fi la inaltime, dati fiind muzicienii de pe scena, dar as prefera sa se mute open air cu un sunet adecvat si cu ceva bere la pret modic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Clay Shaw ? nu Bernard ? :) data viitoare o sa fii Samuel Gerard, sau e prea mainstream ?
    Max Castle vs. Max Von Mayerling

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai ca si Clay Shaw e destul de mainstream,e un personaj si un nume care mi s-a intiparit in memorie..lasa-ma sa ma joc.
    Pentru Max Castle a trebuit sa fac research..

    RăspundețiȘtergere
  5. :) mai era si Run Run Shaw :)
    poate ne vedem si noi -sa zici cind si la ce mai vii la Cinemateca, avem Gala filmului de autor intre 8 si 14 dec

    RăspundețiȘtergere