joi, 17 decembrie 2015

Star Wars: The Force Awakens VII

A trecut deja o zi si de cind am vazut Star Wars: The Force Awakens, mult-asteptatul Episod VII si ma declar dezamagit, inca si mai tare ca ieri la prinz. Nu vrerau sa spoiler-esc nimic si filmul e foatre bine facut, camera fluida, 3D cu profunzime si de vazut la IMAX dca puteti. dincolo de marketingul desantat (de tip carrefour parnership), si faptul ca il va vedea o Planeta intreaga, inclusiv varianta dublata (chiar merge pt copii intre 4 si 8 ani ?)
mi-as fi dorit un scenariu original si nu un REMAKE ascuns. Nu un plan sith ci forta Jedi.
primul Ordin "? pe bune "? Rebeliune, la ce ?
A fost o placere sa il vad pe Harrison Ford, sa ascult Chewbacca, si sa rid la cele trei replici ultra din film ( Youre cold ?), dar mi s-a facut dor de George Lucas si chiar de Jar Jar Binks.
Oscar Issac -Dameron Poe (influente con air ???)-care ar fi putut fi un Luke Al Pacino e irosit, si in locul lui avem un nesuferit  protagonist cu merite de maxim sidekick, -Finn- Huckeberry ?
to be continued....or not.
They surely will.
4 din 10 / 2 din 5 :(

6 comentarii:

  1. The next one will be better :)

    RăspundețiȘtergere
  2. asta
    1.asteptam din 1981. jedi m-a dezamagit de la jumate.
    2. nu e de loc greu, rian johnson nu e Jar Jar Ab

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun așa. Am văzut filmul. Ca fan StarWars de 43 de ani care a văzut toate filmele de cel puțin 100 de ori ( nu EXAGEREZ) nu pot decât să fiu de acord: e o groapă de gunoi în care strălucesc icoanele vremurilor vechi. Regizorul și scenaristul și.au pus în cap să distrugă aceste icoane pentru a putea continua seria. Am fost, nu dezamăgit, inert. Inima mi.a tresărit la apariția vechilor personaje. Pentru asta și merită văzut și acesta de sute de ori. În rest, empty. Bombe, nave blastere, animale ca.n orice fantasy hollywood.ian. Plus umorul tip reclama la bere. Imaginea ultima cu Luke pe marginea stâncii privind.și sabia face cât toate efectele speciale și nespeciale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu m-a deranjat ca seamana cu A new hope,nu sunt critic de film,n-am cautat nod in papura,I simply enjoyed the ride.Normal ca am vrut si eu more Oscar Isaac,dar nah,poate in urmatorul..

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesant articolul. Multumesc.

    Sunt administrator la PortalulTauTV.ro - Primii in Romania care va ofera Gratuit la vizionare ONLINE filmul Războiul stelelor Episodul 7 Trezirea Forței, Toata seria Star Wars online si subtitrata, Recenzii culese si Trailere oficiale.
    http://www.portalultautv.ro/razboiul-stelelor-episodul-7-trezirea-fortei-2015/

    RăspundețiȘtergere