sâmbătă, 9 noiembrie 2019

Curts Salgado @Transilvania Blues Nights



În premieră în România una din cele mai bune voci de blues, soul și R&B: Curtis Salgado vine la Transilvania Blues Nights pe 14 Noiembrie la Rockstadt! Inspirație pentru "Blues Brothers", vocalist pentru Robert Cray și Santana, Curtis Salgado colindă scenele lumii de mai bine de 30 de ani, iar acum în 2019 ajunge în sfârșit și în România!
Curtis Salgado este născut pe 4 februarie 1954, în Everett, Washington şi este un cantautor de muzică blues, R&B. "Blues survivor" cântă la muzicuță şi a înregistrat 10 albume în nume propriu.

event Facebook aici si:
https://www.iabilet.ro/bilete-curtis-salgado-transilvania-blues-nights-47317/?fbclid=IwAR0_JL1gBR6J3pAJMyOLqEBkidVlafDODSm-70I-0a7sYnvlxcCA2jDC7Ow

Bilete: 70 RON pre-sale, 85 RON în seara concertului, online pe iabilet.ro
https://www.iabilet.ro/bilete-curtis-salgado-transilvania-blues-nights-47317/?fbclid=IwAR0_JL1gBR6J3pAJMyOLqEBkidVlafDODSm-70I-0a7sYnvlxcCA2jDC7Ow

Sponsori: Butangas, TEMAD Romania, Miele Shop Brasov, BCR, Tehnic Mihor S.R.L. Parteneri: Brahouse Imob Parteneri media: Zile si Nopti, Rock FM.
***
“I’ve been around the block a few times...I’ve had cancer three times and a liver transplant, I get MRIs and CAT scans every four months. It gives you a sense of just how meaningless all this is. I’m 65 now but in my head I’m still 18.”
*****
un interviu cu Curtis Salgado, facut la concertul de la Brasov de Radu Lupascu in Arta Sunetelor aici !
-iar acum Curtis, in seria LIve From Home si intregul concert din 14 noiembrie e pe youtube aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu