duminică, 6 aprilie 2008

The Omega Man (RIP)

sau cum a sunat smsul, s-a dus the Last Hard Man (de la filmul pe care-l pusesem deoparte sa-l revad in care joaca alaturi de James Coburn, The Last Hard Men)

the omega man din adaptarea din 1971 dupa I am Legend

un alt fel de omega men, astronautul din planeta maimutelor

politistul din Soylent Green

Moise in Cele Zece Porunci

Cidul

seniorul din Lord of War

siintotdeauna m-a enervat modul in care l-a tratat Michael Moore in Bowling for Columbine cind se vedea foarte clar ce inconfortabil si subred era Heston (Alzhaimer, you Moore asshole), controversat pentru ca a fost presedinte NRA (national rifle association), nu poate fi contestat ca una din cel mai mari legende ale ecranuluithe last hard man (ne-a mai ramas Clint) indeed, RIP !

comentarii:

cuervo 8 Aprilie, 2008 ora 12.56
a mai ramas si Kirk Douglas, indeed

alin 8 Aprilie, 2008 ora 14.40
unu, poza era cu clint, doi kirk nu e asa hard man, pe cind heston, coburn, widmark (heavy) erau. Kirk s-a autoparodiat in the Villain (cactus Jack), Tough Guys, Posse si a suferit in The Arrangement,Lonely are the Brave, Ace in the hole, etc. Kirk e la combo cu Burt Lancaster. Heston e aproape de imaginea de dreapta, righteous hero, care
i-a inspirat pe Sly si Ahnuld. Intersant, Kirk si Charlton nu au facut nici un film impreuna...iar pt. Kirk mi-e frica, are 91 de ani. As gasi o legatura intre ei totusi, artistico-biografica, guess ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu