vineri, 16 aprilie 2010

Andrei Koncealovski la Bucuresti la B-est !

communique: "LIFE AND ITS REFLECTIONS”:

MASTERCLASS SUSTINUT DE REGIZORUL ANDREI KONCHALOVSKY
IN CADRUL FESTIVALULUI INTERNATIONAL DE FILM BUCURESTI (B-EST IFF)

In data de 21 aprilie, incepand cu ora 11, la Teatrul Act, regizorul Andrei Konchalovsky, invitatul special al Festivalului International de Film Bucuresti (B-EST IFF) va sustine masterclass-ul LIFE AND ITS REFLECTIONS.

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile, pe baza de acreditare pentru reprezentantii media si pe baza de legitimatie si acreditare pentru studenti. Nu va intra public peste numarul locurilor din sala.

Andrei Konchalovsky va sustine si o conferinta de presa, ce va avea loc marti, 20 aprilie, incepand cu ora 12:00, la Clubul Taranului Roman.

Cererile pentru acreditari la masterclass pot fi depuse pana pe 16 aprilie, pe adresa madalina@b-est.ro.



Andrei Koncealovski (eu il scriu cum se scrie) e fratele lui Nikita Mihalkov (care a fost la B-EST acum citiva ani), autorul rusestilor Siberiada, Unchiul Vanya si Un cuib de nobili, care apoi a realizat citeve filme in SUA pentru Golan-Globus. Capodopera sa si filmul meu preferat dintre ale sale e Runaway Train (1985), cu Jon Voight, duap un scenariu de Akira Kurosawa. Maria's lovers, The Inner Circle si Shy People sunt alte drame de el, dar a regizat si action-ul hollywoodian Tango si Cash (1989, !), cu Stallone si Kurt Russell. Cel mai recent film, Nutcracker and the Rat King, este un fantasy bazat pe Spargatorul de nuci de Ceaikovski, cu actiune in Viena.

site oficial aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu