marți, 9 octombrie 2012

Rolling Stones-Crossfire Hurricane la The Light !

The Light Cinema & Cinema Stage
prezinta
The Rolling Stones
Crossfire Hurricane (despre care ABIA AM SCRIS AICI si unde puteti vedea trailerul)



Regii rock-ului, aşa cum nu i-ai văzut niciodată.

In 18 octombrie, fanii trupei Rolling Stones vor putea vedea la The Light Cinema filmul "Crossfire Hurricane". Pelicula prezintă o abordare interesantă a istoriei de jumătate de secol a formaţiei.

Regizat de Brett Morgen, Crossfire Hurricane prezintă evoluţia muzicală şi personală a celor de la The Rolling Stones, din anii 60 până în prezent.

Filmul ofera o remarcabila noua viziune asupra evolutiei muzicale a grupului Rolling Stones, de la pustii obsedati de blues – la inceputul anilor ’60, la legende ale muzicii rock – in prezent. Cu multa sinceritate si fara "farduri", filmul prezinta fantastica traiectorie urmata de Jagger & Richards & Co., de la Marquee Club la Hyde Park, de la Altamont la "Exile On Main Street" Tour, de la concerte in cluburi la stadioane in delir. Cu imagini inedite, unele din arhivele personale ale "stones"-ilor, pelicula va delecta, soca si va uimi atat fanii devotati, cat si alte generatii de admiratori.

Luandu-si titlul din versurile piesei "Jumping Jack Flash", filmul "Crossfire Hurricane" te plaseaza chiar in mijlocul celebrelor escapade Rolling Stones, cei din audienta avand prilejul sa vada din interior tumultuoasa viata a "stones"-ilor, marcata de droguri, femei, alcool, certuri si moarte, care i-a tranformat in niste adevarati supravietuitori.

The Rolling Stones sarbatoresc in acest an 50 de ani de existenta.
Cei prezenti in salile de cinema vor avea ocazia sa vada interviuri cu membrii trupei de la evenimentul de la Leicester Square.
Spectacolul va fi difuzat in direct de la Festivalul de Film de la Londa la The Light Cinema pe 18 octombrie de la ora 20:15.

Biletele au fost puse in vanzare online si la casele de bilete ale The Light Cinema din Liberty Center, Bucuresti.

Tarif General: 55 lei
Tarif Redus pentru Elevi, Studenti, Pensionari: 45 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu