marți, 15 ianuarie 2013

Avishai Cohen la Bucuresti !

communique:
Twin Arts in parteneriat cu Ambasada Israelului in Romania prezinta: Avishai Cohen in concert la Sala Radio. (a nu se confunda cu Avishai Cohen (trompetist, n. 1978)
Concertul va avea loc Joi, 25 Aprilie, ora 20:00 la Sala Radio.
Concurs

Primele 100 de bilete cumparate participa la o extragere pentru 10 pass-uri meet & greet cu Avishai Cohen si restul grupului. Trimiteti codul de bare de pe bilet insotit de numele dvs. pe adresa office@twinarts.ro ( subiect:meet & greet Avishai Cohen).

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Eventim si pe pagina de Facebook Twin Arts



Basistul israelian va concerta pentru prima data la Bucuresti in data de 25 Aprilie, pe scena fiindu-i alaturi Noam ‘ Kubeh’ David-tobe si Nitai Hershkovits-pian.

Avishai Cohen (n.1970) este considerat unul dintre cei mai influenti o suta de basisti ai secolului XX, si totodata cel mai de succes artist de jazz israelian. Instrumentist, compozitor si vocalist, Avishai Cohen s-a remarcat prin numeroase colaborari cu muzicieni precum Bobby McFerrin, ChickCorea, Alicia Keys, Herbie Hancock sau Roy Hargrove.

Considerat de Chick Corea un muzician de geniu, Cohen si-a inceput aventura muzicala la varsta de noua ani cand studiaza pianul.

Cinci ani mai tarziu, influentat de legendarul muzician Jaco Pastorius devine interesat de chitara bass. Dupa doi ani de ‘’ucenicie’’ in orchestra armatei , Avishai Cohen trece de la bass la contrabas sub indrumarea maestrului Michael Klinghoffer, dupa care isi aprofundeaza studiile muzicale la Mannes College The New School for Music din New York.

In 1996 devine membru fondator in sextetul Origin al lui Chick Corea, grup cu care canta pana in 2003.

In 2002 isi fondeaza propria casa de discuri, Razdaz Records, motivat fiind de numeroasele proiecte in care activa, precum si de debordanta sa energie creatoare care putea astfel sa se manifeste nestingherita.

De atunci, Avishai Cohen activeaza in formula de trio, fiind o prezenta magnetica pe scenele din intreaga lume.

Este recunoscut pentru usurinta cu care isi cucereste si implica publicul in fiecare concert pe care il sustine, indiferent daca e vorba de cluburi sau mari festivaluri de jazz.

Discografia sa cuprinde albumele : Adama (1998); Devotion (1999); Colors (2000); Unity (2001), Lyla (2003); At Home (2004); Continuo (2006); As is...Live at the Blue Note (2007);Gently Disturbed(2008); Sha'ot Regishot (2008) ; Aurora (2009), Seven Seas (2011); Duende (2012) (cu Nitai Hershkovits)

bilete pe eventim
Categoria I Pret normal 135,00 lei
Categoria II Pret normal 115,00 lei
Categoria III Pret normal 75,00 lei

Accesul in sala se face incepand cu ora 19:00. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Inregistrarile video sunt interzise pe toata durata concertului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu