luni, 21 ianuarie 2013

Paul Gilbert din nou la Bucuresti !

communique:

Paul Gilbert revine in Romania!

Celebrul chitarist Paul Gilbert va reveni la Bucuresti intr-un spectacol extraordinar, asa cum ne-a obisnuit. Phoenix Entertainment il va readuce pe scena pe membrul Mr. Big in data de 31 martie la Hard Rock Cafe.
Apreciat pentru tehnica sa desavarsita, Paul Gilbert si-a descoperit pasiunea inca de la varsta de 5 ani, cand parintii lui i-au daruit o chitara si un amplificator de jucarie. La 15 ani, canta deja intr-o formatie, iar mai tarziu s-a facut cunoscut publicului larg prin intermediul trupei Racer X. In 1988, pune bazele celebrei formatii Mr. Big, alaturi de Billy Sheehan, Pat Torpey si Eric Martin, impreună cu care a cucerit intreaga lume. Piese precum "To Be With You", "Just Take My Heart" sau "Take Cover" raman piese de referinta in istoria rock-ului.

Activitatea muzicala a lui Paul Gilbert a numarat colaborari cu artisti precum Mike Portnoy, Neal Morse sau Gary Cherone, dar si o fructuoasa cariera solo ce cuprinde 12 albume de studio.

In 2013, Paul Gilbert isi promovează ultimul sau album, "Vibrato", lansat in 2012, pe care Mike Portnoy l-a inclus in topul celor mai bune albume aparute anul trecut. La realizarea materialului si-au adus contributia nume precum Thomas Lang, Kelly Lemieux si Emi Gilbert. "Vibrato" este un mix eclectic de rock, jazz, blues si prog-rock in care Gilbert isi etaleaza si calitatile vocale, pe langa cele instrumentale. Materialul iese din tipar obisnuit al albumelor scoase de chitaristii de top din lume si reprezinta o adevarata revelatie in domeniu datorita stilului sau indraznet si original, ceea ce il atesta inca o data pe Paul Gibert drept unul dintre cei mai mari muzicieni ai planetei.

Paul Gilbert face parte din galeria marilor chitaristi si este recunoscut drept un virtuoz al chitarii, prin prisma versatilitatii si complexitatii sale muzicale. Paul Gilbert – live la Hard Rock Cafe Bucuresti, un eveniment recomandat tuturor iubitorilor muzicii bune!

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
80 lei - loc in picioare
140 lei - loc la masa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu