miercuri, 26 martie 2014

La Grande Belezza deschide B-IFF azi !

Prezentată în premieră mondială în competiţia de la Cannes 2013, producţia italiană La grande bellezza va fi proiectată în avanpremieră extraordinară, prin amabilitatea Independența Film, la ora 19.00, la Cinema Studio. Filmul lui Paolo Sorrentino a câștigat până acum peste 30 de premii, inclusiv trei dintre cele mai importante distincții ale cinematografiei internaționale: Globul de Aur, BAFTA și Oscar, toate la categoria „Cel mai bun film străin”, plus patru premii ale Academiei Europene de Film (Cel mai bun film, regie, actor – Toni Servillo – și montaj).

De-a lungul celor 8 zile de festival, vor fi proiectate 34 de filme din 15 țări, printre care Georgia, Polonia, Belgia, Australia, Canada, Marea Britanie, România și Statele Unite.
https://www.facebook.com/BucharestInternationalFilmFestival
http://b-iff.ro/

4 comentarii:

  1. Pentru spectatorii de mall filmele de Oscar sunt bune doar daca's americane.La Cityplex Brasov am fost,in total,9 insi in sala si a fost singurul spectacol in acea zi (sambata).Bineinteles ca la Noah a fost rupere,Divergent sold out,Captain America e deja sold out pentru week-end...dar nu ma plang,a fost fain si asa,am savurat fiecare minut din film.

    RăspundețiȘtergere
  2. esti in Bv ? atunci sper ca vii la Doc and Roll in w/e la patria ! si dam drumul si la cinemateca !!!! :) Alin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Born and raised and living in Brasov...te stiu de la Canal P+,imi placea cum prezentai filmele,pe atunci aveai ponytail :)

      Ștergere
  3. pai vino la Doc and Roll si sa vb :) !!!

    RăspundețiȘtergere