luni, 15 septembrie 2014

Jack White la Bucuresti !

Ha ! in sfirst un concert interesant in toamna asta la noi ! Un eveniment real si un muzician care nu a mai fost in Romania si care e in spotlight acum ! Lazaretto, noul sau disc (sub titulatura solo) e excelent si unul din preferatele mele de anul acesta ! See ya there :)
iata si noul videoclip de pe album:

communique:
BREAKING NEWS: Jack White (White Stripes) în premieră în România
Câștigătorul a 8 premii Grammy Music Awards, Jack White va concerta în premieră în România pe 9 noiembrie, in Pavilionul Central de la Romexpo.
Jack White a scos un numar limitat de bilete pentru fanii sai incepand de MIERCURI 17 SEPTEMBIRE de la ora 10:00 în reţeaua Eventim , urmand ca data oficiala de punere a biletelor in vanzare sa fie vineri ,19 septembrie.
Biletele First-on-the-scene (primele 1000) la normal circle sunt disponibile la prețul promoțional de 130 de lei iar cele la categoria golden circle (primele 500) se pot achizitiona la pretul promotional de 215 lei.După epuizarea promoției First-on-the-scene, prețul final în categoria normal va fi de 157 de lei iar la golden circle de 252 de lei. Biletele VIP (cu loc) sunt disponibile la pretul de 360 de lei.
Biletele sunt diponibile numai prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro
Concertul Jack White in Romania este organizat de Phoenix Entertainment și recomandat de Rock FM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu