luni, 13 octombrie 2008

RIP Guillaume Depardieu

Tocmai scriam necrologul Lui David Jones, cind suna telefonaul si aud ca a murit...Guillaume Depardieu !!! 37 de ani ! Si culmea, de pneumonie. Virus contractat unde altundeva decit...in Romania, unde filma la Copilaria lui Icar, primul film al lui Alex Iordachescu
(Mobra Film). In iunie Depardieu a avut un accident de scooter, inainte a tras cu pistolul intr-un bar spre un client, iar in 2006 a ramas fara un picior in urma unei infectii dupa un accident de motocicleta mai vechi. Plus numeroase alte probleme, dezintoxicare, altercatii cu taica-su, pe care l-a numit public un las si un mincinos. Un actor extrem de talentat dar si rebel, in Les Apprentis, Cible Emmouvante, Pola X (pe care ma chinui sa-l fac rost de ceva timp), cel mai recent in De la Guerre.

Guillaume D. in Pola X de Leos Carax
Coincidentele funebre: l-am vazut (revazut) pe ta-su in 36, Quai des Orfeuvres vineri seara, iar pe Guillaume, anume vocea lui, trebuia sa-l vad in Peur(s) du noir, titlu fatidic !, film in schetciuri prezentat la Animest (pe care tot azi l-au pus pe cinematik).

2 comentarii:

  1. pola x exista pe un alt site decat cinematik si ca dvdrip si ca full dvd cu extras: Musiques et chutes, Guillaume sings Barbara, Leos Carax short film: "Sans titre", Metropolis (Emission Arte), Articles de presse. dvd-ul e ceva mai greu de scos, daca vrei si bonusurile, dar ripul xvid merge ok. mail la turninto[at]lycos.com daca vrei filmul si/sau invitatie acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi de ajutor. am vazut mesajul tirziu, raspund la el acum, am promisiuni de o copie dvd la pola x, dar thx again.

    RăspundețiȘtergere