marți, 26 ianuarie 2010

Rod Stewart la Bucuresti

da, din nou dupa 1993 sau 1994 cind a fost pe defunctul 23 august (sau Lia Manoliu), cu Joe Cocker si Eros R. Rod are un nou album out cu piese de soul, SoulBook.

Asta dupa seria de succese cu coveruri clasice, The Great American Songbook. Stewart are 65 de ani (10 ian !!!) si o sa cinte pe stadionul de rugby Iolanda Balasz unde cinta si Clapton cu Steve Windwood. O sa fie un concert fancy nevertheless. Pe 29 iunie. Chiar mi-era dor de Roderick David Stewart, CBE , de cind am cumparat si dvd-ul excelent cu Live at Royal Albert Hall in 2004 one night only) pe drumul de intors de la Bratislava in august 2008, de al o benzinarie de linga Deva si de cind il sarbatoresc pe pritenul meu Terje care s-a nascut in aceiasi zi cu el. See ya there ! Every Picture Tells A Story, and The First Cut Is The Deepest, true still !!! Also Blondes have more fun ! And Some guys have all the luck !



si in alta ordine de idei, New Model Army vin din nou la Hard Rock Cafe pe 26 februarie !

2 comentarii:

  1. your post sure brought back memories... apropo de concertul ala de pe 23 august (stadionul, nu data).

    RăspundețiȘtergere
  2. same here. Hot as hell, Rod aruncind mingi de fotbal cu suturi bine tintite in public, ochestra simfonica romaneasca cu gagici violoniste, si venisem de la Brasov dimineata si am plecat apoi noaptea cu trenul la mare. Those were the days ! Too bad we were too young and stupid, i would've enjoyed a mill more today ! :-)

    RăspundețiȘtergere