duminică, 21 noiembrie 2010

Eli Wallach Oscar Omagial

la balul Guvernatorului unde s-au dat Oscarurile omagiale, lui Coppola premiul Irving Thalberg pentru productie, lui Kevin Brownlow documentarist si istoric, lui Godard (care bineintels a pulled a Godard, adica a fost no show), si legendarului ELI WALLACH, care pe 7 decembrie implineste 95 de ani !!! Si numai anul asta a fost in cinema in doua filme, in Ghost Writer al lui Polanski si in Wall Street 2 al lui Stone (tare mi-e in schimb ca Michael Douglas se duce inaintea lui Kirk !)

speechuri de CLINT (of course), care si-a amintit cu umor de Almeria si de Sergio Leone
2010 Governors Awards – Clint Eastwood on Eli Wallach | Video | The Academy

si Robert De Niro, funny (el a vorbit surely si la Coppola)
2010 Governors Awards – Robert De Niro on Eli Wallach | Video | The Academy
si aici ELI ! Respect ! ma bucur ca a primit un Oscar omagial dupa peste 150 de filme si roluri extraordinare indiferent ca era bandit mexican sau mafiot :), extraordinar de multe filmate in Europa, cu un statut special in istoria westernului (Calvera in Cei sapte magnifici) si a westernului spaghetti (de la Tuco la Cacopoulos si Black Jack), dupa cum spune Clint, singurul membru viu al distributiei principale din Baby Doll (1956) dar greseste pentru ca mai traieste si Caroll Baker, si Misfits (1961)!
2010 Governors Awards – Honorary Award recipient Eli Wallach | Video | The Academy-toate podcasturile pe situl Oscarurilor...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu