joi, 2 august 2012

LMA Peter O'Toole

Leul in iarna ! Colonelul Lawrence, vazut recent ca modelul androidului David in Prometheus, a implinit 80 de ani. Si s-a retras din lumea filmului. Peter O'Toole a avut 8 nominalizari la Oscar si a primit in final un Oscar omagial, in 2003, pe care initial l-a refuzat. A mai fost nominalizat ulterior, pentru Venus, in 2006. O cariera extraordinara, un actor legendar, un talent magic. la multi ani Murphy, Becket, Omul din La Mancha si Good Bye Mr. Chips !
.in nemuritoarele cuvinte ale lui Eli Cross: "How tall is King Kong ?;>

2 comentarii:

  1. Salut Alin,

    Pe 4 octombrie Lawrence va fi relansat de Sony (versiune 4k) pe marile ecrane in State inainte de mult asteptatul blu-ray din noiembrie. E vreo sansa sa ajunga si la noi on the big screen?

    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut. Eu zic tocmai ca sa aibe vreo sansa sa scrii la distribuitor si sa-i intrebi: office@intercomfilm.ro.
    Poate vreo proiectie special aniversara la vreun festival s-ar putea aranja, asa cum a fost si cu Hugo 3D in primavara. Lawrence a fost prezentat la anul acesta, Cannes 65, in sectiunea CANNES CLASSICS, dar n-am apucat sa-l revad, asa cum n-am vazut nici dvdul meu cumparat acum 10, 11 ani. Ar fi superb sa reusim sa-l vedem pe ecran mare, voi face si eu lobby si transmit mai departe.

    RăspundețiȘtergere