vineri, 23 noiembrie 2012

Hendrix 70 la The Light !

Cu ocazia aniversarii a 70 de ani de la nasterea lui Jimi Hendrix, The Light Cinema difuzeaza in premiera concertul de neuitat al lui Jimi Hendrix din August 1969 de la Woodstock. Aceasta editie speciala a concertului a fost refacuta si editata cu ajutorul regizorului Michael Wadleigh."Hendrix 70: Live At Woodstock" a fost regizat de castigatorul premiului Grammy, Bob Smeaton, care a mai realizat Beatles Anthology, Band Of Gypsys, Festival Express, si ne introduce in atmosfera celebrului festival care a definit cariera lui Hendrix.
Drumul fascinant al lui Jimi spre festivalul de la Woodstock este revelat prin intermediul unor imagini in premiera si interviuri cu membrii trupei sale, cum ar fi Billy Cox si Mitchell Mitch, inginerul de sunete Eddie Kramer E si promotorul festivalului Woodstock, Michael Lang.
Documentarul care precede prezentarii concertului, dezvaluie lupta de a organiza legendarul festival si a-i asigura lui Hendrix capul de afis.
Concertul de la Woodstock al lui Jimi Hendrix este unul dintre cele mai bune din istoria muzicii rock. Pelicula a fost restaurata digital iar sunetul a fost transformat din stereo in 5.1. de Eddie Kramer, cel care a inregistrat initial festivalul Woodstock si, de asemenea, a fost inginerul de inregistrare al lui Jimi Hendrix de-a lungul carierei sale.
trailer:Incepand cu data de 29 noiembrie The Light Cinema si Cinema Stage va aduc spectacolul "Live at Woodstock" in format digital in sala de cinema. Spectacolul va fi difuzat la The Light Cinema, joi, 29 noiembrie si vineri, 30 noiembrie incepand cu ora 20:00, iar duminica, 2 decembrie incepand cu ora 19:00 si suplimentat pe 9,13,14, 16 Decembrie.
Tarif bilet: 45 RON
Bilete online pe www.lightcinemas.ro si la casele de bilete The Light Cinema din Liberty Center.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu