luni, 18 martie 2013

Iron Maiden la Bucuresti din nou !!!


IRON MAIDEN vin la Bucuresti pe 24 iulie, plus Anthrax si Voodoo Six.
Unde ? In Piata Constitutiei.
Un concert East European Events, Marcel Avram si D&D East Entertainment .
Biletele se pun in vanzare marti, 19 martie, ora 10.00, si vor fi disponibile prin reteaua Eventim, in magazinele Orange si Vodafone, in magazinele Domo, in librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro
Primele 2000 de bilete la fiecare categorie de pret au reducere de 20%!



Ultima data Maiden au fost la noi la Cluj, in august 2010. a fost si cel mai recent cind i-am vazut si am scris aici
Iron Maiden vor aduce conceptul Maiden England in acest turneu. In care se pare ca se vor intoarce in 1988 la albumul Seventh Son of the Seventh Son.

comunicat oficial:
Turneul MAIDEN ENGLAND marcheaza al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o calatorie care a inceput in 2004 cu DVD-ul “The Early Days” si ulterior, in 2005, cu turneul “Early Days”. Partea a doua a urmat in 2008, cu DVD-ul “Live After Death” si cu imbarcarea trupei in noul turneu care a daramat frontierele “Somewhere Back In Time World Tour 2008/9”, turneu in care au concertat in fata a peste doua milioane de fani din aproape 40 de tari, zburand intre show-uri pe cinci continente cu aparatul lor personalizat Boeing 757, denumit “ Ed Force One”, pilotat de vocalistul trupei Bruce Dickinson, avion acoperit in intregime cu imaginea DVD-ului “Flight 666”.

Actualul turneu MAIDEN ENGLAND va reproduce spectacolul de scena din turneul care a avut loc in 1988 "Seventh Son" si in care trupa va interpreta multe piese din cadrul legendarului turneu, precum si din concertul video VHS din 1989 intitulat "Maiden England", care imprumuta numele acestui turneu si care va fi lansat in premiera pe DVD in data de 23 martie 2013.
*Set list-ul folosit in turneul din America de Nord: Moonchild, Can I Play With Madness, The Prisoner, 2 Minutes To Midnight, Afraid To Shoot Strangers, The Trooper, The Number Of The Beast, Phantom Of The Opera, Run To The Hills, Wasted Years, Seventh Son Of A Seventh Son, The Clairvoyant, Fear Of The Dark, Iron Maiden, Aces High, The Evil That Men Do, Running Free.



more aici
se zvonea de mult---parca se leaga cu berea aia...:)


RIP Clive Burr, primul tobar Maiden, aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu