luni, 25 martie 2013

Stefan & Friends !!

communique:
Şapte trupe de punk, reggae şi dub în ajutorul lui Ştefan, organizator de evenimente

Nişte Băieti, Zob, Pistol cu Capse, Subcarpaţi, East Roots, Loungerie II şi Recycle Bin. Sunt cele şapte trupe care vor urca marţi, 26 martie, de la ora 20, pe scena The Silver Church, în cadrul campaniei Ştefan & Friends. (Intrarea se face începând cu ora 19.30)


pe facebook aici

Cine este Ştefan?
Ștefan (pe numele complet Ștefan Pischis) are 30 de ani şi este organizator de evenimente. În ultimii zece ani a participat la producerea majorităţii concertelor şi a evenimentelor produse până acum în România. De la cele de anvergură (Metallica, Madonna, AC/DC, Iron Maiden, Muse, Rammstein, Aerosmith, Lenny Kravitz, Ozzy Osbourne, Elton John, Cesária Évora, Bob Dylan, Anathema, Kylie Minogue, Stufstock, B'estfest, SummerJam, Sonisphere, Redbull Flugtag, Michelin Junior Bike, Ursus Revolution, Bradul Millenium Bank și patinoarele Unirii și Băneasa etc.) până la cele mici sau chiar foarte mici. Ştefan a coordonat echipe de la 5 la 500 de oameni, cum a fost cazul concertului AC/DC. Ștefan și echipele lui sunt cei care se ocupă de partea de implementare din cadrul producției unui eveniment și rezolvă orice ține de zona tehnică: electrică, sunet, montaj, construcții, alpinism utilitar etc.
În urmă cu trei ani, Ştefan a suferit un accident grav, acum fiind încă în perioada de recuperare, aproape imobilizat. În toţi aceşti trei ani a continuat să lucreze, coordonîndu-şi echipele de-acasă, prin telefon și chiar deplasîndu-se uneori în locație.
Acum, Ştefan ar putea să iasă din nou pe teren, la evenimente. Pentru asta ar avea nevoie de o operaţie la şold şi de o proteză performantă pentru picior. În total, este vorba de suma de 20.000 RON. Sumă care se poate strînge cu o sală plină, marţi, 26 martie, în Silver Church.
-----------------------------------
Preţul unui bilet-donaţie este de 25 RON. Suma adunată din vînzarea biletelor se va cheltui pe operaţie şi proteză.
De asemenea, contul campaniei este:
RO80RZBR0000060015304874 (pentru RON)
RO58RZBR0000060015304882 (pentru EUR)
deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Decebal, pe numele Ștefan Pisc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu