vineri, 29 martie 2013

Stefan are acum proteza pentru picior !


Mulţumim, Silver Church, trupelor şi publicului !În urma concertului de marţi, Ştefan are acum proteză pentru picior !
Marţi, 26 martie, pe scena The Silver Church au cântat pro bono următoarele trupe: Nişte Băieti, Zob, Pistol cu Capse, Subcarpaţi, East Roots, Loungerie II şi Recycle Bin. Scopul acestui concert caritabil (în cadrul campaniei Ştefan & Friends) a fost strîngerea fondurilor necesare pentru ca Ştefan Pischis, un tînăr organizator de evenimente care a suferit un accident, să-şi poată cumpăra o proteză pentru picior şi realiza o operaţie complicată la şold.

communique:
500 de oameni au umplut marţi seară sala de la Silver Church, trupele au cîntat cîte 20 de minute fiecare, iar în urma spectacolului s-au strîns 11.000 de RON.
Primul scop a fost deja atins: cu banii strînşi în urma concertului, Ştefan şi-a putut achiziţiona miercuri proteza pentru picior. Acum mai are de făcut operaţia la şold şi, dacă totul merge bine, Ştefan se va putea întoarce din nou pe teren. Echipele sale îl aşteaptă la montat/demontat scene, ridicat boxe, întins cabluri, asigurat bannere, găsit soluţii rapide la probleme de ultim moment şi toate celelalte activităţi pe care acum le organizează doar de-acasă, prin telefon.
Contul campaniei este:
RO80RZBR0000060015304874 (pentru RON)
RO58RZBR0000060015304882 (pentru EUR)
deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Decebal, pe numele Ștefan Pischis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu