sâmbătă, 8 iunie 2013

Concertul JOE COCKER se muta la Sala Palatului

communique:
Concertul JOE COCKER se muta la Sala Palatului!
Concertul pe care celebrul Joe Cocker il va sustine pe 4 August la Bucuresti va avea loc la Sala Palatului, si nu la Romexpo in aer liber, cum fusese anuntat initial! Ora de incepere a show-ului va ramane aceeasi: 20.00.
Pretul biletelor nu se va schimba. In functie de categoria de pret, biletele costa 135 lei, 200 lei, 300 lei, 400 lei sau 750 lei (VIP). Biletele achizitionate anterior vor trebui sa fie insa schimbate pentru ca sectoarele initiale de la Romexpo nu corespund in totalitate celor de la Sala Palatului. Organizatorii ii asigura insa pe cei care au cumparat deja bilete ca vor beneficia de cele mai bune locuri corespunzatoare categoriilor de pret din noua locatie. Schimbarea biletelor se poate face la sediul Project Events din Bucuresti, Strada Dr. Petre Herescu nr 30, incepand de vineri 7 iunie 2013. Pentru asistenta privind schimbarea biletelor puteti folosi si adresele de email florin@projectevents.ro, iulian@projectevents.ro sau puteti suna la numerele de telefon 0735.869.831, 0735.869.829.
Concertul de la Sala Palatului face parte din turneul ''Fire It Up Summer Tour'', turneu ce promoveaza cel mai recent album al lui Joe Cocker: ''Fire It Up''.
Ultimele bilete se vor gasi in urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.
Biletele sunt disponibile la urmatoarele categorii de pret:
- 750 lei (zona VIP)
- 400 lei (categoria I)
- 300 lei (categoria II)
- 200 lei (categoria III)
- 135 lei (categoria IV)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu