duminică, 2 iunie 2013

Trevor Bolder RIP & Concertul URIAH HEEP

TREVOR BOLDER a cintat cu David Bowie pe legendarele Hunky Dory, Ziggy Stardust, Aladdin Sane, in trupa The Spiders from Mars, alaturi de marele chiatrist Mick Ronson. Din 1977 a fost basistul trupei Uriah Heep. A murit pe 21 mai la 62 de ani, de cancer (deci la o zi dupa Ray Manzarek, pe cind eram la Cannes -again music deaths on afilm festival !) L-am vazut pe Bolder de 3 ori cu Uriah Heep (una din dati si cu Iris, si atunci si de aproape la Conferinta de presa la Crowne Plaza), este muzicianul meu favorit din trupa. RIP :(

communique:
In urma cu cateva zile, faimoasa trupa rock Uriah Heep anunta cu mare tristete despartirea de bunul lor prieten- Trevor Bolder, celebrul basist care s-a stins la varsta de 62 de ani după o lupta uimitoare cu cancerul. Agravarea starii de sanatate produsa la finalul anului 2012, l-a determinat pe artist sa se retraga, predand cu incredere stafeta actualului basist, Dave Rimmer.
Aceasta pierdere uriasa nu i-a impiedicat insa pe membrii grupului Uriah Heep sa isi desfasoare programul turneului deja stabilit. Artistii vor sustine in continuare seria concertelor incluse in cadrul turneului din acest an. Incepand cu 1 iunie, artistii vor concerta pe marile scene din Germania, Austria si Ungaria, urmand ca pe 11 iunie legendara trupa sa se reintalneasca cu fanii din Romania in cadrul unui show de zile mari, un eveniment exploziv ce se va desfasura pe scena Arenelor Romane din Bucuresti incepand cu orele 20:00. Artistii au marturisit ca cele doua ore de concert de la Bucuresti, vor fi dedicate exclusiv basistului Trevor Bolder, un prieten extrem de apropiat si in acelasi timp un coleg desavarsit care le-a fost alaturi timp de 37 de ani.
Melodiile arhicunoscute care fac permanent inconjurul lumii, amprentate de Uriah Heep in cei peste 44 de ani de activitate cum sunt ”July Morning”, ”Lady in Black” ,” Rain”, ”One Day” sau ”Easy Livin” vor fi nelipsite din setlist-ul concertului de la care fanii rock-ului nu trebuie sa lipseasca.
Biletele pentru show-ul Uriah Heep au preturi variabile in functie de categoria de loc, respectiv Cat. III - 50 lei,Cat. II - 70 lei si Cat.I - 100 lei. Acestea pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet – standul din Unirea Shopping Center etj.2, de la orice magazin EuroGsm, precum si din reteaua Eventim , iar online prin http://www.vreaubilet.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu