joi, 20 iunie 2013

Oscar Benton la Bucuresti !

communique:
Olandezul Oscar Benton vine în România pe 2 noiembrie 2013, într-un concert ce va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul va concerta timp de aproximativ 90 de minute cu începere de la ora 19:00, recitalul Oscar Benton Blues Band promiţând să impresioneze audienţa. De bun augur este revenirea maestrului Oscar Benton pe scena muzicală a lumii, după aproape 20 de ani de pauză, timp în care fanii blues-ului i-au simţit lipsa. Povestea sa muzicală începe în anul 1968 când Oscar împreună cu band-ul lansează primul album, “Feel so good”. Însă adevăratul succes vine cu piesa “Bensonhurts Blues”, piesă pe care Alain Delon o va include în soundtrack-ul peliculei “Pour la peau d’un flic”.

România are o legătură specială cu Oscar Benton, Margareta Pâslaru şi Aurelian Andreescu realizând cover-uri în limba română după deja celebra “Bensonhurts Blues”. Din recitalul de la Sala Palatului nu vor lipsi piesele “I got my mojo working”, “My sweet angel” sau “Back door man”, iar publicul se va convinge că Benton is still alive.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, iar in funcţie de distanţa faţă de scenă, preţurile sunt împărţite astfel:
VIP 900 lei
Categoria I 300 lei
Categoria II 200 lei
Categoria III 100 lei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu