miercuri, 26 iunie 2013

Queensryche din nou la Bucuresti !

aflu ieri dintr-un flyer maximum rock. Pe 20 octombrie la Turbohalle.
dar fara Geoff Tate :( rychii s-au certat si au pastrat numele si au luat un nou vocalist -Todd La Torre-cu o voce vag asemanatoare, dar oare live cum va presta ?- cu care au scos album, intitulat...Queensryche *track by track review aici). Noua formula Queensryche a debutat pe scena festivalului Halfway Jam desfasurat in iunie 2012 in Royalton, Minnesota. Dar albumul a aparut oficial acum.
Exista si a doua trupa Queensryche, pentru ca Geoff Tate a cistigat dreptul asupra numelui, care a scos in aprilie Frequency Unknown, (F.U., get it ?), cu chitaristii Brad Gillis si K.K. Downing, re-inregistrind si 2 piese clasice, Jet City Woman si Silent Lucidity ! Deci confuzie maxima...(mersi pt lamuriri, Brushvox si Mihai:). De obicei cind se intimpla asta ambele trupe pierd (v. cazurile Marillion, Judas Priest si Iron Maiden).

Evenimentul va fi organizat de catre Promusic Events, Xlab Solutions si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan). S-au pus in vanzare un numar de 1.000 de bilete pentru concertul QUEENSRYCHE la urmatoarele preturi:
89 lei - Pret promotional - primele 100 de bucati
98 lei - Cat I - urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 30 septembrie 2013
115 lei - Cat II - biletele achizitionate in perioada 01-19 octombrie 2013
125 lei - Cat III - pret valabil pentru biletele achizitionate in ziua concertului (20 octombrie 2013). Acestea pot fi procurate doar de la intrarea in locatia evenimentului (Turbohalle)
250 lei - VIP ( 20bucati ) - include Pass VIP, meet & greet cu formatia, autografe, poze cu formatia, afis concert color
Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu