sâmbătă, 28 iulie 2007

Beowulf, Watchmen & RIP Ulrich Muhe

news in movieland:

a aparut trailerul la Beowulf care arata nashpa, de ce l-o fi luat pe Ray Winstone cind vor sa-l faca sa arate ca Brad Pitt. E facut de Zemeckis cu tehnica motion capture de la polar Express care arata oribil. Warner vrea sa ia hypeul lui 300 al lui Zack Snyder dar parerea mea e ca nu arata nici pe departe asa. Sneak peak de la comic-con, aici. Noiembrie out. Cred ca or sa-si rupa gitul, dar oricum arata mai bine ca Wolfhound (Clanul lupilor), palida pastisa ruseasca de LOTR care intra la noi pe ecrane, pe linga care Conquest al lui Lucio Fulci e Bergman...

k veni vorba de Zack Snider, s-a hotarit distributia la Watchmen, care va folosi tehnici de filmare experimentate la 300. N-as putea sa zic de e bine sau e rau, doar Jackie Earle Haley in rolul lui Rorshach mi se pare destul de kul (a fost pedofilul din Little Children, nominalizat la Oscar anul acesta). Billy Crudup e Dr. Manhattan, Malin Ackerman e The silk Spectre, Matthew Goode e Ozzymanis, Patrick Wilson e Nite Owl, Jeffrey Dean Morgan e Comediantul. Actorii cu poze aici. In rest oricum fata de numele gen Keanu, Tom Cruise si Jude Law vehiculate anterior, se pare ca bugetul e bine tinut in mina. Filmarile incep in toamna la Vancouver.

si RIP, Ulrich Muhe, excelentul actorul german din Der Lebens von Anderen/ Vietile altora, Amen si Funny Games, a murit la numai 54 de ani, duminica 22 iulie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu