vineri, 18 decembrie 2009

N-avatar

sfatul meu, nu va duceti sa vedeti filmul la Movieplaza in Militari 3D! Cred ca mai bine v-ati simti la Patria in frig si 2 D ! Acum, ce cautam noi acolo, ca stiam oricum ca sunt probleme ? acolo s-a facut avanpremierea si proiectia de presa, dar nu mi-as fi imaginat ca o sa trec prin asa ceva, dupa lansarea de la LIGHT cu Bond in 2008 la care luckily nu am stat ! Aflu ca ar mai fi existat o proiectie VIP pentru VIP-i, de data asta la IMAX, restul presei, considerata probabil prea insignifianata de distribuitorul Odeon, a fost chemata la Multiplexul din Militari. Aici au fost nenumarate probleme, de la ochelari care nu functionau, la blurarea proiectiei in repetate rinduri.
intreaga tarasenie cu amanunte intr-un articol din realitatea...
Pina la final, cind s-a produs un fenomen de coitus interruptus total si proectia s-a oprit cu totul inaintea bataliei hotaritoare !!! Siderati am plecat in ideea ca in aceasta tzara nu stim unde sa ne adresam in momentul in care se intimpla asa ceva, pentru ca nu avem ce face. Atitudinea indiferenta a unui complex cinematografic care isi bate joc de spectatorii sai si nu le ofera conditii si nu verifica aparatura (ei aveau si proectie publica in urmatorele 2 ore), este aceiasi atitudine din toate zonele romanesti in care iei tzepe peste tzepe si sentimentul de greata sau scirba este singurul manifestatat pregnant !
acum ma duc sa vad filmul din nou, ma declar deocamdata extrem de dezamagit, desi nu eram cel mai mare fan al proiectului, si nu cred ca aceasta tehnologie este cel putin pentru mine viitorul in cinema !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu