marți, 15 decembrie 2009

e oficial, AC/DC la Bucuresti pe 16 mai 2010 !

dupa cum s-a dat in presa azi si apare si ca noua data pe situl trupei, 16 mai 2010 (duminica!) va fi pentru romani Ziua AC/DC ! Deocamdata s-a anuntat doar locatia, si anume Piata Constitutiei. Cum se poate tine un concert acolo, vom vedea. Pentru mine in schimb ocazia de a-i vedea pe Angus, Brian & co a patra oara si unica in Ro-mania ar fi destul de far fetched, avind in vedere ca pe 12 mai incepe festivalul de la Cannes. Dar mi-ar placea sa documentez toata chestia, pornind de la aceasta nebunie mediatica de a-i vedea neaparat pe "grei" in Romania. Dorinta legitima fireste, dupa Stones, Madonna si cu AC/DC si U2 in topul cererilor. Dar ginditi-va cam care au fost conditiile la concertul Madonicei ci cit praf s-a inghitit, si citi nu au vazut nimic, si cum se poate auzi, etc. Poate ca exista datoria fata de publicul din Ro care a fost supertzapit anul asta cu Rock Arena, poate ca primaria vrea sa-si dea orice acord pentru niste banutzi acolo, ceea ce e sigur e ca e postat pe situl oficial.

update, pe metalhead s-a anunat deja pretul de bilete
Biletele se pun in vanzare de maine 16 decembrie de la ora noua pe Eventim.ro si in centrele de vanzare ale retelei. Primele serii de bilete vor fi mai ieftine. Biletele se vor putea plati si in rate.

Preturile orientative sunt:

Primele 20.000 de bilete - 120 ron
Bilete Golden Circle (3000 de bilete) - 150 Ron
Biletele VIP (2000 de bilete) - 450 Ron

Dupa ce se vand cele 20.000 de bilete la 120 ron, pretul devine 140 ron.

Organizatorii au declarat ca Romania nu are un stadion deocamdata si ca singurul spatiu bun pentru pretentiile stafului AC/DC este Piata Constitutiei. Se asteapta intre 60.000 si 80.000 de oameni.


Cit despre Sonisphere s-a declarat:
"Acum nu putem declara nimic legat de Sonisphere 2010. Mai multe informatii vor fi disponibile cel mai probabil la anul".
deci mai incet cu pianul pe scari deocamdata...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu