joi, 20 septembrie 2012

Anathema in 3 zile

communique:
Formatia Anathema va sustine un concert exceptional la Bucuresti. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc in data de 23 septembrie, la Chaos Venue ( fostul Jukebox Venue ).

Biletele costa : 80 de lei (in picioare) si 120 de lei ( cu loc)

In ziua concertului: 95 de lei (in picioare) si 135 de lei ( cu loc)

bilete pe metalhead aici (paypal, etc) si pe eventim din link banner dreapta !
Cantand de fiecare data in Romania in fata unor sali arhipline, Anathema revine la Bucuresti pentru un concert ce face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, intitulat "Weather Systems". Albumul, lansat in data de 16 aprilie 2012, a depasit orice asteptari si este la un alt nivel fata de "We're here because we're here" din toate punctele de vedere, de la versuri pana la partea de productie.

Anathema a luat nastere in 1990, la Liverpool. Muzica lor nu poate fi incadrata intr-un singur stil muzical, formatia cantand de la Doom Metal pana la rock atmosferic cu influente alternative. Cei prezenti la eveniment vor avea ocazia sa asculte live atat piesele de pe ultimul material discografic, cat si melodiile care au facut trupa celebra.


Parerea mea:
cel mai mare defect al trupei Anathema e numele, care nu-i reprezinta deloc. Seamana azi cel mai bine cu Dream Theater (footnotes of paradise lost, porcupine tree) si au acelasi erou muzical, anume Pink Floyd. N-au nevoie de nici o prezentare in Romania pentru ca au tot fost (Artmania Sibiu, Cisnadioara in biserica, Sala Palatului -unde i-am vazut si nu mi-au placut deloc- Silver Church, Sonisphere). Dar mi-a placut albumul din 2010, "We're here because we're here" si cel de anul acesta, "Weather Systems". Albumul nou insa e cel mai putin metal, cel mai progresiv, cel mai lucrat muzical, un soi de new age alternativ, plus o voce feminina, elegiaca. Sa vedem si schimbarile din cadrul locatiei, fostul Becker Brau, ex Juke Box, ex disco Why Not ?, rebotezat Chaos. In Chaos We Reign ! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu