sâmbătă, 15 septembrie 2012

Ca-n filme -noul sezon !

Duminică, 16 septembrie, la 20.20, pe Digi24, începe sezonul al doilea „Ca-n filme”, "probabil cea mai bună emisiune de cinema din România de după 1989," dupa cum zice filmreporter.ro.


„Ca-n filme” îşi păstrează structura de trei rubrici – „Istoria cinematografiei”, „Tehnică cinema” şi „Interviu cu un cineast” – însă propune un concept nou: fiecare ediţie va avea un alt prezentator. Regizori, actori, critici de film şi specialişti din industrie vor merge cu echipa la filmări şi vor fi, pe rând, gazde ale emisiunii.
Nae Caranfil, Despre oameni şi melci şi nopţile zbuciumate ale casetelor video dublate de Irinei-Margareta Nistor sunt cuvintele-cheie ale emisiunii de duminică.
În această ediţie, echipa se întoarce în România anilor ’80. Aviz nostalgicilor, pentru că emisiunea va recrea atmosfera din acele vremuri în care românii îşi petreceau nopţile la filme piratate, cu Chuck Norris şi Bruce Lee. Echipa a filmat în cabina de dublaj a cinematecii Eforie, unde Irina-Margareta Nistor dubla filme străine la prima vedere, a vorbit cu regizorul de film documentar Ilinca Călugăreanu, care a explicat sistemul de producere şi distribuţie a acestor casete video, cu criticii de film Anca Grădinariu şi Alin Ludu Dumbravă, şi cu un electronist care în anii 80 a făcut avere din copierea de casete video.

(dupa Filmreporter deci)

Promo-ul acestei prime noi editii este unul virtuos, si tandru-parodic... Titanic de dupa blocuri, cu Dana Voicu și Vlad Oancea
iata-l pe facebook
si pe youtube !

si un reportaj de pe digitv cu realizatorii emisiunii, Catalina Bucur si Lucian Stan, despre cum au facut promo-ul si emisiunea ! Felicitari, bafta, succes (adica audienta maxima) si ne vedem cu bine si la TV si in filme si ca-n filme:) !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu