joi, 13 septembrie 2012

Trupa tribut AC/DC live azi in Bucuresti !


“The R.O.C.K.” (The Rise Of the City King), singura trupa tribut AC/DC din Romania, aduce in “Poiana Urbana” intr-un concert in aer liber, cele mai mari hituri ale australienilor de la AC/DC. Pe scena amplasata in Piata Sf. Anton, se vor auzi piese ca Thunderstruck, TNT, You shook me all night long, Back in black si multe altele.

Maniera foarte apropiata de original si asemanarea izbitoare dintre solistul Daniel Ignat si Brian Johnson, au facut ca trupa The R.O.C.K. sa ajunga in scurt timp in atentia publicului din Romania.
Au sustinut concerte in orase ca ARAD, TIMISOARA, CLUJ, BISTRITA, BAIA MARE, FAGARAS, BRASOV, CRAIOVA, PITESTI, CONSTANTA si BUCURESTI. Au cantat pe scenele mai multor festivaluri importante din Romania, alaturi de nume mari ale muzicii romanesti cum ar fi Iris, Vita de Vie, Cargo, Pacifica sau Suie Paparude.

Trupa The R.O.C.K. a fost infiintata in anul 2011 si are urmatoarea componenta: Iulian (lead guitar); Silviu (rithm guitar, backing vocals); Daniel Ignat (lead vocals); Pato (bass, backing vocals); Alex (drums).

Concertul va avea loc joi, 13 septembrie, cu incepere de la ora 21.30, in “Poiana Urbana” – piata Sf. Anton (in spatele Hanului Manuc). Intrarea este libera.

communique via Maximum Rock.si am fost. Si n-a venit nimeni din cei interpelati(shame on you guys), exceptind cei cu care m-am intilnit accidental, de la Shoot to Thrill la Highway to Hell :(, si la encore-ul Thundrestruck. Printre homelesi, pusti, copii, turisti si chiar citiva acdc-isti, cu tricouri adecvate, baietti s-au descurcat minunat, foarte firesc, cu intro-uri in engleza, pentru un public bun, netinind sema ca e un concert gratuit intr-un spatiu improvizat. Foarte profi ! Si mi-au placut foarte mult (aud ca asta e al treilea vocalist, primul era spre Bon Scott, Ignat e un Brian Johnson simpatic), am tras numai o piesa, Hell's Bells, pe care am pus-o pe youtube, ca nu aveam memorie in aparat.

Baietii cinta bine si piese din perioada Bon Scott (The Jack, Riff Raff, TNT, Whole Lotta Rosie) si hiturile (You Shook Me All Night Long, Money Talks, Back in Black) Aud din suse sigure ca o sa mai cinte prin zona, cel mai probabil la Big Mamou mai incolo. See ya there !

si un tricou misto :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu