miercuri, 9 februarie 2011

The Kids Are All Right (2010)

The Kids Are All Right (nici o legatura cu piesa si documentarul The Who), o comedie dulce-amara, sau dramedie, de Lisa Cholodenko (High Art, Laurel Canyon). Annette Bening si Julianne Moore sunt 2 lesbiene "moms", care au avut un donator de sperma necunoscut pentru cei doi copii ai lor, o fetita, Joni (dupa Joni Mitchell) - Mia Wasikowska, si un baiat, Laser-Josh Hutcherson. Iar acestia vor sa stie la 18, respectiv 15 ani, cine e donatorul. Acesta e far out, zanatecul cultivator de legume bio si patron de restaurant the same, Mark Ruffalo, deja in Berlin pentru Shutter Island. Urmeaza complicatii
intr-un film care putea sa fie mai ok, daca nu avea partipriuri in subiectul abordat, bun pentru festivalul de gay and lesbian, si in care marile atractii sunt jocul actoricesc, In rest e bine sa fie vazut pe stomacul plin, pentru ca se bea vin rosu si se mananca la greu, bio or not-bio !!!
din blogul hbo-februarie 2010 !
acum intra in cinema, dupa ce a fost nominalizat la 4 Oscaruri !!! si patru BAFTA ! a luat doua Globuri de Aur, unul Annette Bening, celalalt pentru cel mai bun film muzical/comedie !
iar la Berlin a primit un premiu Teddy !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu