vineri, 4 februarie 2011

RIP Maria Schneider

"I am an actress, not a prostitute!"

yep, i-au tras-o Marlon si Jack, the Bad boys drive, poate si Warren-this i dont know. Se pare ca i-a tras-o si viata, pentru ca a fost dezechilibrata si s-a plins cum a fost exploatata in rolul care a facut-o nemuritoare, cel din Last Tango in Paris !!! trei ani mai tirziu a luat-o Antonioni sa fie alaturi de The Passenger (Professione: Reporter) aka Jack N.
(she likes bread and butter zicea cintecul peste 15 ani -9 1/2 weeks!).
eram in mijlocul la High Life (chul, will report!), cind primesc sms si-n prima clipa ma gindesc ca e o gluma, dar vazind imi dau seama ca ar fi prea macabru ca sa fie. Uitata de o lume intreaga, creatza Maria care, zic io a confundat fictiunea cu realitatea (pe baza faimei sexualis a fost distribuita in Caligula al lui Guccione/Brass si a facut o cadere nervoasa, s-a internat la "pitici", a incercat sa se sinucida, a fost multi ani junkie extraordinaire), si-a revenit si a inceput a new leaf si a murit de cancer pe 3 ianuarie 2011 la 58 de ani la Paris. Vedeti ce tabloid suna totul ? :(

Fiica lui Daniel Gelin, Schneider avea l9 ani pe cind i-a tras-o Brando cu unt ! Zice ea, fara s-o previna, in one take, and that fake ! Brando, in ceea ce eu consider cam cel mai bun rol al lui (si cel mai kinky shit), avea 48 de ani. De atunci a jucat numai caricaturi, Nasul included. Iar Maria s-a plins toata viata ca a fost exploatata de B.B. (Brando und Bertolucci).
Ce sa zic, fetele din ziua de azi ar face orice pentru asa o sansa !
Eu o stiu din filmul iugosalv din 1981, Sezon de pace la Paris, care a rulat pe ecrane prin '83 si mergeau amicii mai mari sa-l vada, "ca e cu fata din tangoul la Paris". Filmul lui BB l-am vazut alb-negru la video prin 1985 la 15 ani cu un vecin care vroia sa vada p----a si a fost cam dezamagit. Noroc ca anul urmator a aparut 9 1/2 Weeks ! Sa fi auzit atunci howling wolves !
Sorry Maria, I always thought u're overdramatizing ! :(

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu