vineri, 18 septembrie 2009

...unde jetzt for eine kleine unterschied...eine kleine... muzikritik...

ich weiss mein Deutsch ist scheisse, aber uber alles ist viel spass...
really now,
ziceam sa va mai sheruiesc despre ce albume am mai ascultat /au mai iesit/mi-au mai placut ...stelele sunt coatate din 5 !!!

Ian Hunter-Man Overboard
vocalistul de la Mott the Hoople a implinit 70 de ani ! si e la al 13-lea album !!!(aflat de el via Uncut !) album excelent, matur, serios, cu vocea intre Noddy Holder de la Slade si Rod Stewart...orchestratii minunate, unele imi amintesc de Warren Zevon, prima piesa, The Great Escape excelenta, cu ecouri de Bruce Springsteen, “When you gotta gotta get away, get away..ESPECIALLY when the other guy’s BIGGER than you", la fel emotionantul Man Overboard, “drunk and disorderly”/straight in the deep end/sometimes it’s a treacherous sea !!!”
si These Feelings, si Babylon Blues, si The Girl from the office...

Mott the Hoople s-au reunit dupa mai bine de 30 de ani, primul album Ian Hunter solo e din 1975, ei s-au despartit oficial in 1978- si au concerte sold out la Hammersmith Odeon acum la inceput de octombrie. Un articol chul despre reuniune in Guardian aici...
****

Lynyrd Skynyrd-God & Guns
hard rock american, anumite piese suna ca Bon Joi la voce, una ca Whitesnake, kinda pissed me off those, o piesa leit Sweet Home Alabama: Southern Ways (si acum suna si ca Kid Rock-cacofonia inteneded) dar naiss, favorite: Floyd, si This ain't my America
(aflat de el via Uncut !)
*** pt nostalgie, 2 din membri au mai murit in timp ce se face albumul (basistul Evan Evans si keyboards man Billy Powell), primul de la Vicious Cycle (2003) incoace !


Mark Knopfler-Get Lucky
oi oi Mark didnt get lucky, cum spunea cronica la Uncut, te plictisesti si uiti albumul in timp ce-l asculti, well that is true ! Cam asa a fost si cu ultimele doua, boring si foarte cuminti ! Mai bine faceai o reuniune Dire Straits, really !!!
(aflat de el via doctorje !)

**
Pearl Jam-Backspacer
mai mult jam decit pearl si cam scurt...sub 40 de minute
produs de Brendan O'Brien (noile AC/DC, producer la ei pina la Yield, in 1996).
faved: Force of nature, Supersonic !

***
Arctic Monkeys-Humbug, not really humbug, ok, rocks but not my age (via grapevine)

** 1/2
Muse-Resistance
cel mai ambitios album de pina cum, varza juvenila pretentioas dar mai intersant decit ultimii 10 ani de Dream Theater, problema e ca prea suna a multe chestii, de la Queen la Rush trecind prin...depeche Mode, piesa 3, partea a doua e mai interesanta, contine o mini-simfonie (Exogenesis, exogenesis, 14 min) , tema e teoria conspiratiei 9/11 inside job, bubulii cu new world order...carora trebuie sa le rezistam... (via Uncut)

*** 1/2

Anvil-This is Thirteen !
o fi un numar cu ghinion pt ca desi au profil dupa film, albumul e obosit, zgmotos si degeaba...allmusic e de alta parere...(aflat de el via imdb news)

**

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu