luni, 18 mai 2009

Mesaj despre Antichristi

Dragii mei, n-am vazut Antichristul inca. 1, pt ca pierdeam orice sansa de a-i vedea pe Johnny si Johnnie (vengeance) 2. pt ca s-au bataut si calcat in picioare la presa si legitimatia mea e cea mai de jos (galben) asa ca oricum nu intram 3. pt ca la sala Bazin dadeau drumul numi al cei cu roz si asa ca am mers la Soixante la Ne vous retournez pas. care puta sa fie chul, dar n-a fost finalmente. 4. pt ca se da miine la retrapages si acolo o sa fie posibil, daca nu incerc la market. 5. pt ca stiam ca scandalul editiei e asta, desi e si Kinatay la care poate ne riscam diseara, m-a oprit si o echipa de filmare sa ma intrebe daca l-am vazut (!), dar noi votam cu Acel blestemat Tarantino Blindat !!! care s-ar putaea sa fie cel mai self-indulgent film de la vazut Cannesul vreodata ! 6. am auzit of course si de bine, si de rau !!! si-nca ce rau ! Oricum la final scrie ca e dedicat lui Andrei Tarkovski ! 7. ca sa nu fie satanic punctajul, o cronica aici

Un comentariu:

  1. pacat, ca aia care au asistat au scris niste cronici mizerabile pe net, cred ca isi pierdusera bagajele cu cuvinte si argumente. Mai nimeni nu e in stare sa puna stampila bun sau prost, toti o scalda, sunt nauciti.

    iar saracu de Tarkovski, e a doua oara in ultima vreme cand i se pomeneste numele intr-un context "pervers", dupa tributul lui bilge ceylan in uzak - personajul principal zappeaza intre un film porno si Calauza.

    RăspundețiȘtergere