sâmbătă, 23 mai 2009

Drag Me To Hell !

am recuperat filmul lui Sam Raimi, marele (sau nah, mare chiar nu e ) comeback, primul lui film straight horror de la Evil Dead incoace ! E si asta tongue in cyheek si camp cit cuprinde dar are si scare-uri, si sa vezi ce se mai speriau canenzii !!
Alison Lohman intr-un rol care trebuia sa fei al lui Ellen page si un film cu blestem, "the curse" horor, cu o baba tiganca, d-na Ganush, care arata creepy,

si care pune un blestem pe tinara assistant manager de banca, si aduce spiritul Lamia pe capul ei ! Frumos ca un film de gen s-a putut vedea in festival, desi un midnight sceening ! Frumos si logoul vechi de la Universal pe film ! Si muzica lui Christopher Young ! dar unde e Bruce Campbell ? Nu putea sa joace el in locul lui David Paymer ? Sau sa fie tatal lui Justin Long ? Finalul cool, ridica filmul, ca si o faza cu o pisica ! Efectele CGI, cam camp, mai cool e umbra monstrului, preluata din Night of the Deamon al lui Jacques Tourneur !
PG 13 destul de strong, va face un BO serios in SUA ! Doar atit, ca am citit undeva ca ar fi costat 40 de miliaone de dolari, God, why ? S-ar fi putut face linistit si cu 10 ! or less ! Raimi, o fi banii de costum ?
3 din 5, 6 jumate din 10

Un comentariu: