duminică, 27 septembrie 2009

Polanski..arrested development...

l-au arestat pe Polanski !!! unde ? in Elvetia ! de ce ? pentru "violul" din 1977, ca urmare a unui tratat de extradare din 1950 intre Elvetia si SUA ! invitat la festivalul de film de la Zurich, Polanksi a fost imbarcat si luat...ce o urma, ar trebui ca o lume intreaga sa spumege, problema a fost ca judecatorul american nu a vrut sa-i suspende sentinta, nici cind 'agresata" a zis ca l-a iertat si acerut expres acest lucru...

stire pe associated press, cercetat azi cind am primit sms de RIP Polanski, stiam ca e bine sanatos, si tocmai am mai facut un film, si nu am gasit nici o dovada in acest sens decit legat de arestarea lui, dau telefon si mi se zice, "pai daca l-au arestat si-l extradeaza si-l baga in puscarie nu e ca si mort ?"
well, we'll see about this...
The Swiss Directors Association sharply criticized authorities for what it deemed "not only a grotesque farce of justice, but also an immense cultural scandal."

in schimb autoritatile elvetiene sunt "no comment", vedeti in schimb comentariile poster-ilor care il declara un monstru depravat...Elvetia, tzara neutra, mein arsch !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu