luni, 23 iulie 2007

continental drift

"Horoscopul zice, O să fie toată lumea de acord cu planul vostru fie că e vorba de pornit la drum, fie că vreţi să ieşiţi diseară la un party sau la o terasă vă prieşte sigur."



Se pare ca da, desi mi-ar fi priit mai bine mine cind trebuie sa ajung la Brno la al treilea concert in a row Rolling Stones, the biggest bang. Si probabil the last one too, pentru ca dupa ce l-am vazut pe Keith aseara in Budapesta, this might be the last time. Total diferit fata de Bucuresti, parea highly under the influence. Booze, coke, smack, who knows ? Ideea e ca n-am auzit niciodata trupa mai out of tune, dar nici nu l-am vazut pe Keef mai emotionat, mai uman. It’s good to see you, it/s good to see anyone actually. Fraza lui obisnuita era, < It's good to be here, its good to be anywhere actually >. La Bucuresti a schimbat-o, <>. Sau something like that.

Acum sunt la Bratislava, la jumatatea drumului intre Brno si Budapesta, si tocmai am primit un sms, "only 15.000 tickets sold for stones show". Well, prietenii mei, care acum baga un jam pe Smells like teen spirit, chitara si tobe, nu mai vor sa vada inca un concert Stones dupa experienta de azi noapte. E adevarat ca Terje i-a vazut de 8 ori iar Damien zice ca un concert merita cel mult 30 de dolari. El locuieste in Sillicon Valley though.



Later….

Steppewolf in concert din 2006 on TV. I-am recunoscut cu greu, sau deloc, ca sa fiu sincer. Vodka Absolut, exact ca acum o saptamina la Ipiff, am fost prin oras , se intimpala un festival, pohoda, cu trupe de teenagers, azi Air, cu jumate din banii de un bilet la Stones. Asa ca facem o medie de virsta *40* si oricum am avut experienta juvenila in Gjor, inainte de granita. Un orasel senzational, o baie in riu, o tarta de fructe, si mai putin de 40 de grade, ca ieri.



Nota. despre concertul de ieri, playlist and details in postul de ieri, care n-a avut loc. We'll see. Loki, bare with me !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu