vineri, 24 iulie 2009

Steve Lukather live in Becker Brau

stiam eu de ce nu vreau la Becker Brau, se stricase aerul conditionat si a fost horror, Sauna mortii, dar Lukather si-a dat silinta in oceane de transpiratie, rosu la fata, si trupa a fost extrordinara, mai ales bateristul, un negru urias care batea ca o caracatita, Carlito by name. A cintat de la el, de pe noul album, Everchanging Times, How many Zeros, stilul Toto, Hero with a 1000 Eyes, Song for Jeff (excelent omagiu pt chitaristul meu favorit si prietenul lui Jeff Beck), Stab in the Back, coveruri Jimi Hendrix (Red House) si la bis Pink Floyd (Shine on You Crazy Diamond, da, Oana, Floyd !!!). Ca de obicei am ramas fara baterie dupa primele 2 piese, dar alea le-am pus pe youtube si iaca si poze....


nu stiam ca a cintat ca session man si pe Thriller al lui Michael Jackson, el cu Jeff Porcaro si Steve Procaro pe Human Nature (compusa de Steve, pe care o cinta si Miles Davis !), si la Alice Cooper (From the Inside, Trash), si la Warren Zevon pe The Envoy si sute de alte chestii, so legendary man, good live, bad club, cu berea nefiltrata scumpa care nu mergea de nici o culoare, too hot, ar fi mers mai bine la Hard Rock Cafe)
Everchanging Times (title track of new album, piesa 2)


How many Zeros (piesa 3, also on new album)

Un comentariu:

  1. Lukather a cantat pe mii de albume, probabil cel mai prolific session guitarist din istorie :) Cu Michael a cantat numai pe Thriller, dar restul oamenilor din Toto au cantat cam pe toate albumele. E trist ca Toto nu mai exista, dar Steve a scos un album superb solo (parca preferatul meu dintre albumele lui solo)

    RăspundețiȘtergere