miercuri, 1 iulie 2009

Chickenfoot la Olympia

Paris, Monday 29.06.09, Olympia, Paris !!!





la Virgin era comemorare Michel Jackson si pe toate monitoarele imagini din concertul de la Bucuresti din 1992 care se vindea si pe dvd, am urcat pe Turn finally dupa 9 ani de parigi, i-am vazut si pe bajetzi, Sammy Hagar, Michael Anthony (wow), Chad Smith si Satch, Joe S, si am baut 3 beri cu Michulin, venit de la Lyon pentru Chickenfoot !!! Prea tare concertul pentru a fi redat, dar nemultumirea se leaga de durata si de coverurile neplayete (they use to do Highway Star by Deep Purple si Led Zep's Rocknroll), de parca au vrut sa inchida devreme, desi Chickfutzii avaeu chef de comisarit, de multa vreme
n-am vazut oameni mai cu pofta de cintat (si baut pe scena)! cu tot cu shameless :-) plug in pentru tequilla lui Sammy Hagar Cabo Wabo ! in the land of wine, man ?
au cintat tot albumul, opening cu prima piesa, Avenida Revolution, cu bonus piesa bluesy care n-a intrat pe album, Bitten by the Wolf, un short Stach Boogie si piesa Montrose "Bad Motor Scooter", pe care Hagar sustine ca ar fi cintat-o la Paris la Olympia in 1975, inainte ca grupul sa se sparga !! on and all, un show istoric !!!




Footnote
Mi s-a parut mie ca Chad Smith avea probleme, desi batea like apocalypse now, si avea si un bandaj pe mina stinga, si so it was...
cred ca de aia nu au mai cintat coverurile...(am aflat si de unde, de la showul din Londra, cind la bis, a cazut peste toba, stunts gen Keith Moon)

Madrid Show Jul 1 Cancelled Due To Injury

We are sorry to inform our Spanish fans that Chickenfoot cannot perform tomorrow night in Madrid due to a serious injury to drummer Chad Smith. Chad was performing on stage last night in Paris and during the show he hurt his right arm badly. He has torn his small bicep and cannot play the show Weds July 1st. The band is very sorry they cannot play for their Spanish fans this week and plan to return as soon as possible.



intreaga cronica aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu