marți, 7 mai 2024

The Fall Guy (2024) & cronica audio

 am sa ii fac cronica pe radio si o voi publica aici si aici. 

The Fall Guy ruleaza la cinema in Ro  sub titlul Cascadorul.

Este despre un cascador (Colt Seavers, interpretat de Ryan Gosling) si regizat de un fost cascador, David Leitch, care a facut si primul John Wick (dar acum e creditat doar ca producer), Atomic Blonde si Bullet Train (Atomic mi-a placut, Trenul nu).

in productia australiana (Sydney galore) a filmului Metalstorm, un "High Noon la capatul galaxiei", povestea de iubire dintre Space Cowboy si Aliena !!!

Mi s-a parut zero chimie intre Gosling si Emily Blunt (acre este total Necredibila ca regizoare de film de buget A si serie B SF). La fel straul filmului, Tom Ryder, un zero Aaron Taylor-Johnson si producatoara malefica (Hannah Waddingham, cunoscuta din serialul Ted Lasso).

Muzica insa exclenta, de Dominic Lewis (The King's Man, Bullet Train), face tot filmul si il ridica mult. Muzica e in sine un omagiu adus lui Michael Kamen, in stilul score -urilor de action gen Lethal Weapon.

Intreg filmul se bazeaza pe piesa I was made for Loving You a grupului Kiss din 1979, compusa de Desmond Child cu Dominic Portia si Paul Stanley Acum interpretata de englezul YUNGBLOD. 


Un fel de Last Action Hero pentru anii 2020, filmul e meta-meta, cu un umor quirky al carui rtm (hit and more miss) il prinzi cam greu. Isi revine insa in actul 3. Bazat pe serialul cu acelasi nume din anii '80 cu Lee Majors, cu care insa nu are nicio legatura (Majors are un cameo la final).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu