marți, 23 ianuarie 2007

Nominalizari Oscar, Al Dali Salvador Pacino, N-evergrey

22 ianuarie 2007
pe scurt.
mâine se dau noile nominalizări la OSCAR. Vă zic io de acuma, la actori, Forest Whitaker aka Idi Amin (care o să şi ia probabil), Leo DiCaprio, Peter O'Toole (Venus), poate Johnny Depp, şi ar fi frumos, Borat, adică Sacha B C.
filme, Departed, cele mai multe nominalizări. Babel, Iwo Jima-urile lui Clint, Dreamgirls care după regizor (Bill Condon) nu pare să fie noul Chicago.
şi Jack (la secundar), cele mai multe nominalizări ever, şi Scorsese (care trebuie să ia), şi Clint şi Helen Mirren (care o să ia) ,
şi Labirintul lui Pan (favoritul meu la cel mai bun film străin) şi să vedem ce face Cuaron şi Children of Men. Şi Little miss Sunshine, indie-ul disfuncţional de anul ăsta. Şi cei ce-şi făceau iluzii cu Mitulescu, să nu le fie sfîrşitul lumii. Mai trece ceva apă pe apa Sâmbetii pînă se nominalizează Românica la Oscar.
#
Noul film al lui AL PACINO se numeşte DALI & I.
I nu sunt eu ci e un puşti pe care Dali îl protejează, aşa cum a făcut şi cu Chris O'Donnell în Scent of a Woman. Regizor, Andrew Niccol, care l-a mai dirijat pe Al în Sim0ne. Oscar sau flop de flop cum a fost Sim0ne ? Flamboyant, Pacino e cu siguranţă mai acasă în pielea lui Salvador, părul va fi o capodoperă, girafele vor fi flambate, Picasso nu va fi (Sir) Anthony Hopkins. “I’m a fan of /the/man….”
#
aseară am vrut şi io să merg la concert la EVERGREY. Şi era anulat. Iar promoterul
n-a anunţat din timp. Tipic românesc. Anul trecut acelaşi promoter a anulat concertul U.D.O. la Sibiu. El zice că ambele dăţi a fost vina trupelor. Dar vina mea care e ? Că m-am dus până la Preoteasa degeaba, dar nu degeaba, pentru că data viitoare n-o să mă mai duc....la ce mizerie e p-acolo...sper ca promoterii lui Laibach să facă ceva mai kul din sala Agronomia (o altă calamitate pentru concerte dar aici au pus bilete în nr. limitat pt. a evita sufocarea)…răspunse Corbul…nevergrey…
#
s-a lungit.
I’ll be back, cum a zis Guvernatorul la Globuri, când a anunţat Babel câştigător.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu