sâmbătă, 30 octombrie 2010

Herbie Hancock la Sala Palatului

ca e obicei se pare ca unii oameni s-au dus nepregatiti la Hancock. Scrie acolo IMAGINE PROJECT TOUR, si te intrebi de ce cinta Don't Give Up, si Times Are A Changin' si Imagine ? Well, de aia. Si Kristin Train e minunata, si ca prezenta si ca singe norvegian, si ca voce si ca violonista. Si restul trupei, Greg Phillinganes-keyboards, vocal, (care a mai fost in Ro cu Michael Jackson), Lionel Loueke-guitar, James Genus-bass, Trevor Lawrence Jr-drums. Prezentarile lui Herbie H., calde, extrem de inteligente si prezenta a la Denzel si Miles, placerea lor de a cinta si tempoul (2 ore si 20 the whole gig), probabil concertul de jazz al anului la Bucuresti !
*Nicholas Cage care filmeaza Ghost Rider 2 la noi a fost si el la concert, eu nu
l-am vazut, dar el l-a vazut dupa aia in culise pe Herbie si probabil ca ua fost la un schpritz impreuna! eu am fost cu Terje la Charlatans si la "the black lodge" Che Pasa, asta e, ficare cu ce are si ce poate ! El inchide Transfagarasanul, noi circiumile halloweeniene :)
*
s-a cintat de pe Imagine, Imagine (Lennon), Don't Give Up (Peter Gabriel), Times Are A Changin' (Dylan), A Change is Gonne Come (Dylan), Tamantat Tilay-Exodus !
si Actual Proof, Watermelon Man, Space Captain, Court And Spark, Maiden Voyage, Round Midnight, Cantaloupe Island, Rock It si Chameleon la bis !
aici toate clipurile de la concert, unele de calitate senzationala, HD.
Imagine !

Actual Proof

Watermelon Man

Maiden Voyage, Round Midnight, si Cantaloupe Island

Chameleon (la encore)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu