miercuri, 29 mai 2013

Steve Vai-mesaj si masterclass

Ieri a fost conferinta de presa a concertului lui Steve Vai alaturi de Evolution Tempo Orchestra, care va avea loc pe 25 iunie de la Arenele Romane
Iata mesajul sau video pentru fanii romani.

Pentru prima data in Romania, Steve Vai va sustine un masterclass din seria ALIEN GUITAR SECRETS. O experienta extraordinara ce va dura trei ore si in care artistul premiat de trei ori cu Grammy isi va impartasi secretele.
Pe 24 iunie, in clubul Tribute, incepand cu orele 17:00, Steve Vai se va prezenta in fata unei audiente restranse in postura inedita de profesor. Timp de mai bine de 3 ore celebrul chitarist va canta – singur sau alaturi de cativa dintre cei prezenti – va raspunde la intrebari si le va impartasi mai tinerilor sai colegi in ale muzicii cateva dintre secretele succesului sau – atat in ceea ce priveste tehnici de interpretare la instrument dar, mai ales, abordarea mentala a interpretarii.
Din perspectiva experientei acumulate in ultimii 14 ani ca artist dar si detinator al unei case de discuri (Favored Nations Entertainment), Steve le va oferi tinerilor muzicieni romani si fragmente din viziunea sa asupra industriei muzicale la nivel international.
Pe langa toate acestea, unul dintre cei prezenti la masterclass va fi ales prin tragere la sorti si va castiga o chitara Ibanez cu autograful celui care, de peste 20 de ani, si-a pus amprenta atat pe design-ul cat si pe constructia seriei ce-i poarta semnatura – Ibanez JEM.
Exista un numar limitat de locuri pentru acest masterclass de aceea va rugam sa va rezervati locul din timp, pentru ca din experienta noastra, locurile se epuizeaza rapid.
Taxa de participare este de 400 ron si include, pe langa dreptul de a participa la masterclass si o invitatie la concertul sustinut de Steve alaturi de Evolution Tempo Orchestra pe 25 iunie la Arenele Romane. Pentru cei care nu doresc sa participe la concert, taxa de participare la masterclass este de 300 lei. Inscrierea pentru participarea la masterclass se face nominal, prin email la adresa: office@inmusica.ro . In replica la mesajul trimis, veti primi detalii legate de plata taxei de participare.
Mai multe informatii legate de participarea la ALIEN GUITAR SECRETS gasiti aici:
http://inmusica.ro/index_3.html

Steve Vai va sustine un concert alaturi de Evolution Tempo Orchestra pe 25 iunie la Arenele romane din Bucuresti in cadrul festivalului ECO FEST. In deschidere vor evolua trupele Hypnotique si Publika. Biletele pentru ECO FEST au fost deja puse in vanzare si pot fi cumpărate prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe www.eventim.ro sau prin reteaua MyTicket: magazinele Diverta, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului din Bucuresti si online pe www.myticket.ro
Preturile biletelor de intrare la ECO FEST sunt cuprinse intre 50 si 200 lei.
ECO FEST este organizat de Cramps Music, Noa Event, Energia Media Grup si InMusica Events.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu