marți, 1 octombrie 2013

Concertul Kitaro reprogramat

communique:
Concertul KITARO,reprogramat pentru data de 2 martie 2014
Din motive independente de vointa organizatorilor, concertul artistului KITARO ce urma sa se desfasoare in data de 5 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, a fost reprogramat pentru luna martie a anului viitor.
Potrivit unei scrisori de informare primite de catre organizatorii concertului din partea managerului KITARO, amanarea concertului survine in urma conflictelor geopolitice din Siria, fapte ce i-au determinat pe reprezentantii artistului, sa reconfigureze datele tuturor concertelor cuprinse in cadrul turneului international din acest an.
[…]This letter is to inform you that due to Force Major events that occurred recently in one of the countries of the Tour, we are forced to reroute the entire International Tour of Kitaro in 2013.
In the light of these changes we kindly ask you to make the arrangements to reschedule the concerts of the Artist in Romania for March first week.”
– scrisoare semnata de managementul Kitaro - Howard Sapper.
Conform actualei planificari, precizam ca intalnirea publicului din Romania cu muzica celebrului artist Kitaro se va produce in data de 2 martie 2014 la Sala Palatului.
Biletele achizitionate pentru concertul anuntat initial isi vor pastra valabilitatea pentru reprezentatia de la inceputul lunii martie 2014, sau vor putea fi returnate pentru recuperarea contravalorii acestora la casele de bilete de unde au fost achizitionate.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu