vineri, 31 decembrie 2010

la noapte la Cinema(s)


reluarea la emisiunea lui Florin Barbu cu filmele anului (de pe 26 dec.), cu invitati, je si Ileana Birsan. Pe B1Tv la 2 noaptea, in contest cu ce-o mai fi, dar am zis sa postez aici, sa stiti ca mai exist-ez. Si la multi ani pt. 2011 !

3 comentarii:

  1. Am vazut emisiunea, interesanta, desi parteneri de dialog nu vazusera tot ce era de vazut in ultimul an (they said no to illegal downloading!?), si in apararea lui Clint ai uitat sa mentionezi Letters from Iwo Jima, pt. mine e peste Saving Private Ryan.

    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu trebe sa-l apar pe Clint :), se apara singur :). era vorba de invinctus, care nu e un film deosebit. In plus lui Barbu nu-i place Clint deloc, si nu e singurul din breasla. Am oboisit sa-mi top apar partipriurile, Clint e chiar o etichet la blog. Inchis topicul. re; Iwo Jima e f bun si l-am pus in topul anului respectiv dar nu e la fel de vizionabil ca Saving Private Ryan. Eu sunt fan Crucea de fier sau The Big Red One, chiar si Thin Red Line, / filme de Clint super-revizionabile sunt westernurile lui. Altfel sunt destule chiftele sau indigeste, destul de pretentioase, sau overmelo/ Omul s-a apucat sa regizeze ca sa-si protejeze vehiculele, mai mult ca un hiobby, nu s-a vrut John Ford, sau cel mai clasic regizor american. Oamenii tind sa uite ca e o meserie in primul rind, si ei fac cam un film pe an, asa cum altii fac ce-or face ei in mod banal, obisnuit...mi-e frica de Herafter, in schimb Hoover poate sa-i iasa mishto...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate cu Clint si incercarile sale de a face filmele pe care vrea sa le faca, nu neaparat pt. public sau critica (vezi filmele cu urangutanul, Bird-jazz, etc), vroiam sa subliniez doar ca e poate regizorul ultimei decade cu 5 filme excelente (Mystic, Million, Letters, Changeling si Gran T.), care intra pt. mine intr-un top al carierei sale de regizor alaturi de High Plains/Josey Wales/Unforgiven.
    Mi-a placut mult si mie filmul lui Peckinpah The cross of iron, pacat ca nu a avut bani suficienti pt. a termina filmul cum ar fi vrut, insa cartea lui Willi Heinrich dupa care e facut filmul a fost marea revelatie, primele 150 de pagini sunt acolo sus cu clasicii rusi.

    Cosmin

    RăspundețiȘtergere