miercuri, 27 ianuarie 2010

AC/DC Shoot to Thrill in Iron Man 2

videoclip oficial cu Shoot to Thrill, filmat in Buenos Aires, Argentina si cu imagini din film, pentru promotia lui Iron Man 2.

fuckin good news, dupa back in black din primul Iron Man, AC/DC au semnat cu Paramount (comunicatul zice Columbia records) si vor scoate un album AC/DC: Iron Man 2, cu 2 saptamini inainte sa iasa filmul (19 aprilie). Desteapta miscare, o sa-si faca fani si o sa mai vinda inca odata 15 piese din care inteleg ca nici una nu e noua (sigur e si War machine ca e in trailer). Poate totusi scot una pentru Tony Strak si Whiplash. AC/DC au mai avut movieplugs insa nu la nivelul asta, un soundtrack intreg la filmul lui Stephen King, Maximum Overdrive, in anii '80 (mai exact in 1986, dar titlul e obscur), cu Big Gun si Ahnuld pentru Last Action Hero (1993) si pentru Howard Stern in Private Parts
(1997). Avind in vedere ca filmul iese la noi pe 7 mai (data veche era 30 aprilie dar am indoiesc ca mai e actuala) si AC/DC cinta pe 16 la Bucuresti, sunt sigur ca si asta va creste nebunia, nu ca ar mai avea cineva vreo indoiala de aceste fenomen hell bells !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu