duminică, 30 mai 2010

Milano... difendersi o morire (1978)

Milano... difendersi o morire (1978) adica te aperi sau mori, e singura incursiune in gen a lui Gianni Martucci, scenarist si ca regizor, autor de 5 filme, printre care un giallo si mai tardiv, Trhauma (1980).
Un poliziottesco clasic cu nuante politice de stinga din generic,

pe muzica jazzy a lui Gianni Ferrio (Un dollaro bucato), din seria cu titlul "Milano" deschisa cu Calibro 9, Milano odia: la polizia non può sparare, Milano Rovente, Milano trema - la polizia vuole giustizia, nu ca n-ar fi si Napoli & Torino (Nera & Violente), sau Roma (a mano armato)...sau majoritatea oraselor italiene..

cu: Marc Porel, George Hilton, Al Cliver, Anna Maria Rizzoli, Guido Leontini, scene de nuditate gratuita, de dans din buric (tot gratis, nah, dar nu pentru cei ce, zice, Don Ciccio (Guido Leontini), "will have foam at the mouth" (da, l-am vazut dublat in engleza), de sadism si de urmarire cu Fiaturi pe autostrada, deci un eurocrime trash clasic dar cam tomnatic, jucat insa cam fara pofta, si desi domnisorica blonda e molto bene (Anna Maria Rizzoli), eroul Marc Porel e salb de inger si de conformatie iar George Hilton cu mustata si comisar razbunator nu e suficient. Al Cliver (din Zombi 2), pe numele lui real Pier Luigi Conti, e henchman-ul blond cu parul lins, imbracat impecabil si cu un drink in mina, pe nume Domino.
domino si don ciccio in elicopter
un review, aici
si altul de pe un sit mai volubil
grazie Relik..ma non troppo...
2 1/5 din 5, 5 din 10 !

DVD extras: none, audio in engleza si italiana dar fara subtitluri
titlul anglo-saxon: BLAZING FLOWERS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu